tiistai 6. elokuuta 2013

Lisää marmoria

Liekö blogeista tarttunut tuo marmori-innostus tällekin tädille, mutta kovasti se vain miellyttää silmää. Marmori on sitä paitsi edullisissa hinnoissa. Näistä löydöistä pulitin yhteensä 3 euroa Lahden kirpparireissulla. Hay:llakin taitaa olla marmoritarjotin, mutta ilman kahvoja. Tämän asetelman laitoin Ikeasta haetun uuden Bestå-kaapin päälle. Olen jo pidemmän aikaa haikaillut valkoista laskutasoa, ja samalla saatiin työhuoneeseen lisää säilytystilaa.
I wonder if my fascination for marble has originated from blogs but there is just something special about it. I found these two marble items for 3 euros altogether from Lahti flea markets. I think Hay has a similar marble tray as well without the metal handles. I assembled the whole thing on our new Bestå-cupboard. I've wanted a white cupboard in the workspace for quite some time and I can also make blog posts on it.

2 kommenttia:

  1. Hieno, mä kaivoin taannoin äitini laatikoista samantapaisen tarjoilualustan, siinä ei ole kahvoja ja alla on sellainen osa, että vatia voi pyörittää. Marmori tosiaan miellyttää edelleen vaikka sitä jo jonkin aikaa on (blogeissa) näkynyt, kuten sanoit niin tosiaan valkoista vasten sopii hienosti. :)

    VastaaPoista
  2. Sonja, kiitos kommentista. Marmorissa on sellainen hauska 80-luvun vivahde. Ennen käytiin mummolan kaapeilla koluamassa, mutta täytynee siirtyä äidin kaapeille seuraavaksi :) Valkoistakin kaipailen aina vaan lisää, sekin blogeista syntynyt pakkomielle...

    VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!