torstai 29. elokuuta 2013

Torkkupeitto valmis, vihdoin!

Tänä kesänä olen saattanut loppuun useita ikuisuusprojekteja, joista yksi on tämä aaltoileva torkkupeitto. Malli on Susanna Venton ja oli joitakin vuosia sitten Dekon asuntomessutalon sisustuksessa. Alkuperäisessä mallissa oli persikanvärinen lanka, mutta minulta sattui löytymään varastosta vaaleanpunaista, joten niillä mentiin. Peiton aloitin yli vuosi sitten, mutta Amerikan reissun ajan se odotti varastossa. Olipa kiva saada jotain valmiiksi.
 
P.S. Ajattelin aloittaa ostosvapaan syyskuun. Tuunaukset ja käsityöt on tehtävä olemassaolevista varastoista. Ja niitähän löytyy!


 
 I finally finished this wave inspired wool blanket. The model is by Susanna Vento. I started this project over a year ago and finally got to finish it after returning from the U.S. Felt so good to finally finish something.
 
P.S. I'm thinking of having a shopping free September. All DIY projects must be made from existing supplies. And I have plenty!

2 kommenttia:

  1. Ihana peitto. Meille kotiutui isot siksak-verhot, kun tuo nyt niin ihastuttaa tuo muoto. Mulla kanssa siksakkia koukulla, tosin hiukka eri tavalla toteutettuna ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Piia, siksak on tosiaan kiva kuvio. Hauska nähdä mitä sinulla on syntymässä. Mua kutkuttaisi tehdä siksak-virkkausta, mutta en ole vielä selvittänyt miten se tehdään:)

    VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!