keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Mustaksi meni

Kotiäitinä pyöriessäni kummasti alkaa tehdä mieli tuunata, sisustaa ja muokata kotia. Paluumuuton jälkeen olohuoneeseen tuli miehen löytämä kirppissohva, josta minäkin ihmeesti tykkään. Mutta olkkarin sininen seinä oli erisävyinen kuin sohva, joten tuli vähän tårta på blå tårta -fiilis. Hainpa siis rautakaupasta Takorauta-sävyistä maalia ja mustaksihan se meni. Tykkään kyllä sävystä ja samalla paikkansa löysivät pari tauluhyllyä, jotka ovat kaapissa odottaneet kesästä asti. Hyllylle pääsivät erinäiset Amerikan löydöt, mutta myös kaapeista löytyneitä vanhoja aarteita.
Being a stay-at-home mum makes me look for new spots to decorate and do over and in our home. We got a new sofa from a flea market when we moved back into our apartment. The blue wall started to look too much in the background, so it was off to the hardware store to by dark paint. After painting the wall I also found a place for two shelves I bought last summer. On display are some finds from the U.S. and some old treasures as well. 

2 kommenttia:

  1. Ihanan tunnelmallista ja kaunista, vissi ero entiseen. Musta antaa enemmän ryhtiä ja vaaleat esineet pääsevät oikeuksiinsa. Tosin täytyy myöntää, että pupu on vähän pelottava :D

    VastaaPoista
  2. Jutta, punasilmäinen pupu on mun suosikki, mutta myönnän että se on vähän freaky :)

    VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!