perjantai 25. lokakuuta 2013

Syyskirpeää

Missään ei syksy tunnu niin hyvältä kuin Suomessa. Juuri sopiva ripaus kuuraa, pakkasta ja pimeneviä iltoja. Okei, myönnän että tämä on ylitöpositiivinen näkemys, sillä syksyyn kuuluu myös ankeus, pimeys ja väsymys. Mutta ei voi mitään, olen syysimmeisiä. Iltaisin nukuttaessani lapsia aina avaan ikkunan, nuuhkin ilmaa ja katselen muutaman minuutin ajan taivaalle. Nämä otokset ovat viime viikonlopun pikkupakkasista, ehkä pian taas kylmenee ja kirkastuu

P.S. Viikonloppuna tulossa blogissa: perjantain kirpparilöydöt ja farkkutuunausta.


 

Fall feels the best in Finland. A little bit of frost, below zero temperatures and dark nights. I do admit this is an overly postiive view bacause fall is also drab, tiring and exhausting at times. But I am an autumn person. In the evenings I open a window, sniff the air for a few minutes and look at the sky. These pictures are from last weekend. Perhaps the weather will get crisp and clear soon. 

 P.S Coming up this weekend: fleamarket finds from Friday and a DIY project for denim.

2 kommenttia:

  1. Sirkun blogin kautta löysin tämän kivan blogin!:)
    Ikävuosien lisääntymisen myötä minäkin olen oppinut tykkäämään syksystä aina vaan enemmän ja enemmän.Tosin nyt alkaa mieli jo kaivata valkoista lunta!

    VastaaPoista
  2. Kaisamaiju, tervetuloa lukemaan, tosi kiva kun löysit!

    Minäkin odotan innolla lunta, viime vuoden vietimme ulkomailla ja lapsoset ovat odottaneet kunnon lumikelejä jo kohta kaksi vuotta!

    VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!