sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Kaupunkirakkautta: Porvoo

Nyt löytyi minulle uusi lempparikaupunki (Tampereen lisäksi tietty!). Porvoo oli juuri niin ihastuttava kuin odotinkin. Teimme kässäklubin neitosten kanssa rentouttavan inspiraatioreissun. Kävimme kahvilla, käsityö- ja sisustusliikkeissä, ihastelimme vanhaa kaupunkia ja jouluista tunnelmaa. Ja näin joulupukinkin! Huh, hyvä tietää, että ukko on jo liikenteessä. Huomenna vielä Porvoossa bongattuja sisutus- ja käsityöjuttuja.I visited a lovely Finnish town, Porvoo, with our knitting club's ladies. We walked around, visited yarn stores and decor stores. Of course had to stop for some coffee, tee and lunch. We were in awe of the old town and its Christmas atmosphere. And I got to see Santa Claus! It's good to know the old fella is already on the move. Tommorrow I'll post on the lovely decor and craft items I found on our excursion.

9 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia niin tutuista maisemista, eli omasta kotikaupungista :). Löytyikö lempikahvila..? Porvoo on mielesäni oikea kahviloiden kaupunki, varsinkin vanhassa kaupungissa löytyy kahviloita jokaiseen makuun. Paahtimo ja Zum Beispiel on minusta hienoja, ja vanhan ajan viehkeää tunnelmaa löytyy Café Helmestä.

  VastaaPoista
 2. Johanna: oli mun eka reissu Porvooseen ja tykästyin tosi paljon. Menen varmasti uudelleen.

  VastaaPoista
 3. Katja, ihania kahviloita oli tosiaan paljon, ja nähtävää jäi ensi kerraksikin. Voisin laittaa sinulle viestiä kun suuntaan Porvooseen ensi kerralla, jos vaikka tapaisi kahvin merkeissä :)

  VastaaPoista
 4. Hei Nina! Laita ilman muuta viestiä ensi kerralla kun käyt Porvoossa niin kahvitellaan, se olisi kivaa :).

  VastaaPoista
 5. Yksi lempikaupungeistani myöskin, ihania pikkuliikkeita ja kahviloita mahtavassa miljöössä :)

  VastaaPoista
 6. Katja, näin teemme. Meillä oli aika tiukka aikataulu tällä kierroksella, niin säästämme ensi kertaan :)

  Irina: oli kyllä mahtava paikka. Juuri niin ihana kuin olen ymmärtänyt muiden puheista ja kuvista!

  VastaaPoista
 7. Tuo ensimmainen kaupunkikuva on niiiiiiin ihana. Pitaisko sun serkkusein alkaa myymaan printteja/ kortteja/ puhelimenkuoria?

  Mie ainakin ostaisin : )

  VastaaPoista
 8. Voi kiitos, serkku-kulta. Ei muuten hullumpi idea! Laitanpa harkintaan...

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!