torstai 12. joulukuuta 2013

Kortit rekkiin roikkumaan

Olen jo pitkään haikaillut monissa blogeissakin nähtyä roikkuvaa rekkiä. Nyt raijasin kerhokuskausreissulta kotiin kunnon karahkan, jonka maalasin ja ripsutin melkoisen onnistuneesti seinään. Valitsin kuparisen ketjun, ja lopputuloksesta tuli juuri sellainen kuin halusin. Laitoin tällä erää siihen roikkumaan joulukortteja. Kprttien kiinnitystekniikkana on palloketju, johon kortit on kiinnitetty magneetilla. Vasemmalta: Martta Wendelin (joka toivottaa hyvää ystävänpäivää...!), Kanelimaa, Polkka Jam, Taulu ja tapetti, Terese Bast. 

Taustalla on rautakaupan voimapaperia. Piti vähän tasoittaa kuvaustaustaa, kun tapetin kuviot ovat niin villit. Mietiskelen tässä seinän muuttamista yksiväriseksi, mutta katsotaan nyt. Valkoista tai yksiväristä taustaa vasten on helpompi kuvata ja rauhoittaisi huonetta kummasti. 

 I have wanted to have a hanging clothes rack for a while and finally got to make this piece. I found a big ol' branch from the park and took it home, painted it and hung it on the wall. Chose some copper chain to hold the branch and I am happy with the results. I decided to start by hanging Christmas cards on this rack and we'll go from there. The cards are held on to the chains with magnets. Behind this installation you can se brown paper. I am contemplating changing the wall colour. Partly because it's easier to shoot photos against a white or unicolores background. I'll get back to you on that!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, jätähän kommentti!