torstai 19. joulukuuta 2013

Marmorikuuset

Kyllä se tuo kuusen muoto vaan inspiroi minua edelleen. Hyödynsin näitä kartonkikoristeita varten tehtyä kuusimallia vielä uudestaan tällä kertaa marmoripintaisen dc-fixin kanssa. Liimasin kontaktimuovin kartongille ja leikkasin rivin kuusia. Näistä tuli joko kuusinauha tai monta pakettikorttia. Pistin vielä kuusia puoliksi ja tein niistä minimalistisia joulukortteja. Ehkä tämä kuusimania tästä pikku hiljaa tyyntyy, kun pikku erissä saan sitä purettua!
Ja tällaisia tuli niistä korteista:I've been into the shape of the Christmas three this year. I used it here in this tree decoration and again for these marble trees. These ones are made with dc-fix glued onto cardboard. I cut out a bunch and made a Christamas tree bunting or these can be used as separate cards for packages. In the last shot some of my Christmas cards using half the tree. I feel my Christmas tree fever settling, I just have to vent it in small doses.

9 kommenttia:

 1. Hienoja! Minuakin kuuset kiehtoo, muodossa tai toisessa. Ajattelin ennen joulua vielä saada aikaiseksi huovasta ommellun kuusen seinäkoristeeksi, ja sen minikuusen pöydälle...saas nähdä ehdinkö!

  VastaaPoista
 2. Katja, kyllä kuuset ovat vaan niin tyylikkäitä ja graafisia. Huopakuusikin kuulostaa hyvältä, jäänpä mielenkiinnolla odottamaan, jos ehdit sen tehdä!

  VastaaPoista
 3. Tosi hienoja, kuusen muoto on tosiaan aika kiva. Iloista joulun aikaa!

  VastaaPoista
 4. Susanna, kiitokset :) Ihanaa joulua sinullekin!

  VastaaPoista
 5. Tosi hienoja - mukavaa joulun odotusta

  t.Sanna

  VastaaPoista
 6. Kiitos Sanna, oikein ihanaa joulun odotusta myös sinulle!

  VastaaPoista
 7. Kyllä. Kuusen muoto iskee nyt yhdellä jos toisella. Kivan simppeli mutta samalla myös jouluinen. Tuo dc-fix on mahti idea!

  VastaaPoista
 8. Kiitos Johanna!

  Piia: Simppeli toimii! Dc-fix on pyörinyt käyttämättömänä, kun marmorihuumassani sitä jossain vaiheessa hamstrasin :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!