tiistai 31. joulukuuta 2013

Riemua ja pulmia 2013

Tämä täti lähtee kohta kaverin kanssa viihteelle ottamaan uutta vuotta vastaan! Sitä ennen vielä syömme perinteiseen tapaan ranskalaisia, nakkeja ja perunasalaattia. Miesväki menee sitten kaveriperheen luokse uutta vuotta tervehtimään. Vuosi 2013 on ollut pitkä ja vaiherikas, päätin tehdä tilinpäätöstä:

Riemua: 
- Ulkomaisessa yliopistossa opiskelu ja uusien ystävien tapaaminen Amerikan mantereella. Monet heistä menivät suoraan sydämeen ja ovat sinne jääneet asumaan. 
- Uusvanha lenkkikaveri, joka on kiskonut ulos säällä kuin säällä. Mahtavat lenkkikeskustelut sisältyvät palveluun!
- 2/5-ruokavalio on hillinnyt herkuttelua.  
- Uusi innostuminen bloggaamisesta ja valokuvauksesta.
- Esikoisen koulutie jatkui hienosti Suomessa ja kavereita on piisannut.Keskimmäinen oppi lukemaan ja nuorimmainen potalle. Success!
- Ystävät, ystävät, ystävät!

Pulmia: 
- Väsy, kärsimättömyys, työrintaman näköalattomuus.  
- Pikku budjetti, joka venyy ja venyy kunnes katkeaa.
- Poikasten välienselvittelyt ja nahistelut. 
- Arjen ajoittainen tylsyys ja tasapaksuus. 
- Opintojen hidas eteneminen. 

Nyt kun näitä listoja katselen, niin tuntuu, että keksisin riemulistaan vaikka mitä lisää ja pulmiin ehkä yhden lisää. Ei se kai hullumpi vuosi sitten ollutkaan. Ja uutta pukkaa!4 kommenttia:

  1. Tutulta kuulostaa ainakin potalle oppiminen ja minibudjetin katkeaminen :) Pääasia että on iloja ja huolia sopivassa suhteessa.

    Iloista uutta vuotta teille!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Jutta. Kyllä ne huolet ovat onneksi olleet melko pintapuolisia ja itse asiassa tuo listaus sen minulle kirkasti!

    VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!