sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Rojutasolla tänään

Pidän tasoista, sillä tasoille voi asetella kauniita esineitä. Tunnettu ongelma on, että tasoille myös kertyy aika paljon kaikkea romua. Olohuoneen vitriinin päällä on ollut jo viikkoja vanha lamppu, epämääräisiä muttereita ja pultteja, puisia helmiä, legoja, kuitteja ja irtokyniä. Tyhjensin siis päällisen ja uudelleenorganisoin. Siirsin bambit työhuoneesta vähän näkyvämpään paikkaan. Toiseen päähän betoninharmautta. Mies toi huonetuoksun (!).Näiden kuvien jälkeen joku tyhjensi jo repunpohjalliset hyllylle, ei se kauaa kestänyt tämäkään asetelma.


P.S. Harjoittelen täällä salaman käyttöä, joka on minusta kuvausteknisesti tosi haastavaa. Kyllähän se onnistuu vielä näin, jos kohteet eivät liiku... I like to showcase stuff on top of counter tops and cupboard tops. The only problem is that counter tops tend to get crammed full of miscallenous items, such as legos, receipts, craft supplies, pencils and screws and bolts. I decided to empty this cupboard top in our living room and reorganize a but. I moved the bambies from our study and balances the other end with some concrete. After taking these shots someone emptied the contents of their backpack on top of the cupboard. Didn't take very long, did it...

4 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää. Meillä on ihan sama ongelma, varsinkin eteisen ja keittiön tasot on täynnä kaikenlaista sälää.

  VastaaPoista
 2. Johanna, en tiedä mikä olisi rojuuntumisen ratkaisuksi, ei varmaan mikään. Odotan vielä millaiseksi tilanne kehittyy, kunhan pojat yltävät laittamaan omat rojunsa tasoille (tai sitten ne ovat vain lattialla, kuten nyt :))

  VastaaPoista
 3. Rojun kasaantuminen on kyllä niin tuttua. Ja ärsyttävää :D minä en voi syyttää kun itseäni.

  VastaaPoista
 4. Mulla sama, oma vika. Olen melkoinen hamsteri, vaikka yritän laittaa toisesta päästä tavaraa myös kierrätykseen :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!