keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Haastava haaste: bloggauspaikka


Huoh, sainpas kuvattua. Sain muutama päivä sitten Koti Aurorassa -blogin Johannalta haasteen kuvata bloggauspaikkani, mutta en vaan taaskaan meinannut saada kuvaa tästä kapoisesta tilasta. Bloggailen siis työhuoneessa Lundia-hyllyn ääressä, mutta kun tuota komistusta (lue: aivan täynnä kirjoja ja kansioita, help!) yrittää kuvata työhuoneessa, tulee vastakkainen seinä vastaan. Huone on oikeasti noin metrin levyinen (no ehkä kaksi). Tyydyin siis yleisilmeeseen ovelta ja muutamaan yksityiskohtaan. Bloggaan pöytäkoneen ääressä, sillä tuolla koneella on kuvankäsittelyohjelmani. Painoja käytän oikeasti lukiessani opiskelukirjoja, ne pitävät aukeaman kätevästi auki!

Haastan mukaan seuraavat kivat blogit: Valkoinen puuhevonen, Ukkonooa ja Sateenkaaria ja Serpentiiniä.  Ja olisi hauska, jos joku muukin haasteen haluaa napata mukaan!  I got challenged to take some spots of my blog spot, the place where I usually write my blog. I didn't manage to get an overall shot of the room, because it is so tiny, but I blog at a little desk attached to our book shelf (full of books and foders, help!) I decided to shoot some details instead. I actually use those metal weights for reading academic litterature, they keep the books nicely open!

10 kommenttia:

 1. Ihanan pehmoiselta ja lämpimältä näyttää tuo sinun istuinpaikkasi :)

  VastaaPoista
 2. Maija, odotan innolla sinun bloggauspaikkasi näkemistä:)

  Johanna, se on aikas mukava ja lämpöinen :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta :) Täähän on kiva, kuvaan vielä tän viikon aikana.

  Sun bloggauspaikka näyttää hyvälle. Tuoli on ihana (vissiin se sama pari postauksen takaa) ja hylly tuntuu kotoisalle. Meilläkin on tuossa hallissa Lundia… valkoisena tosin.

  VastaaPoista
 4. Kivaa Laura, jään odottamaan! Joo sama tuoli, meillä nuo istuimet kiertävät ympyrää, kun poikien määrä koneella vaihtelee. Välillä koneella 5 poikaa, kun kavereita on kylässä. Raahaavat sitten keittiöntuoleja työhuoneeseen tarpeen mukaan :) Nomadituolit!

  VastaaPoista
 5. Oi miten kaunis kuva tuo ensimmäinen.
  Ryijy oksassa on kuin taideteos!

  VastaaPoista
 6. Rento bloggauspaikka sinulla, ja mukavasti talja pehmoisena lämmikkeenä :) Viihtyisässä paikassa juttu luistaa ja on hyvä fiilis.

  VastaaPoista
 7. Tanja, kiitos! Eikös vaan olekin kiva ryijy. Olen tyytyväinen, että poistin tapetit tuosta seinästä, se antaa niin paljon uusia mahdollisuuksia!

  Marianne: kiitos kommentista! Tuo talja kyllä tuo mukavuutta reilusti lisää. Meillä taljat ostettiin aikoinaan lastenvaunujen pehmikkeeksi, mutta niinpä ne sitten ovat siirtyneet sisustuskäyttöön :)

  VastaaPoista
 8. No niin. Kas mä olen ryhdistäytynyt. Tähän haasteeseen vastasin heti samalla viikolla :)

  Tää oli kiva, kiitos :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!