maanantai 13. tammikuuta 2014

Ja valo saapui!

Hyödynsin tämän päivän auringonpaisteen napsimalla kuvia työhuoneen yksityiskohdista. Lattialle onkin taas levitelty pikkuautoja, kyniä, dominonappuloita ja yhdet sukat, joten rajasin näihin hallitumpiin rojuihin. Työhuoneessa pidän sen valoisuudesta, painavasta Bauhausista ostetusta lummelampusta ja pikkuisesta metallisesta seinähyllystä (Stockalta). Ja tietenkin yksi suosikki on Amerikan reissulta ostamani Kanagawan suuri aalto -printti. Se vaan on niin kaunis.

 
We had lovely sunshine today so I took some shots of our workspace/computer room. I love the brightness of this space and there are some nice details I enjoy: the waterlily lamp, a small metal shelf for little arrangements and the print I bought from the U.S.: The Great Wave of Kanagawa, it's just beautiful!

7 kommenttia:

 1. Heippa, blogissani on sinulle haaste :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Johanna, käynpä kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
 3. Joo, eikös vaan. En ole siihen kyllästynyt, vaikka on tuossa monta vuotta roikkunut :)

  VastaaPoista
 4. Bauhausissa tuollainen hylly??
  Niin kaunis, todella!!
  Ja lamppu myös.

  VastaaPoista
 5. Tanja, aloin katsoa, että mitäs olen hyllystä kirjoitellut, ja siitä saa tosiaan sen mielikuvan, että Bauhausista peräisin (vain lamppu siis sieltä) Itse asiassa hylly oli Stockmannilta, mutta aika edulinen, kympin luokkaa. Korjaan tekstiinkin tuon ostopaikan...

  VastaaPoista
 6. Selvä!
  Mmm... itse täällä pähkäilen mitä pojan huoneen seinälle laittaisin.
  Olen niin arka ostamaan ja laittamaan seinälle mitään...
  Mutta jotakin se seinä kaipaa!

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!