maanantai 20. tammikuuta 2014

Keittiön väriläiskä

Paljoa en ole alennusmyynneillä kiertänyt, mutta Sokoksella käydessä tarttui silmään Marimekon  Kompotti-sarjan leikkuulauta. Alennus oli ensin -30%, joten en raaskinut tuota väriläiskää ostaa. Mutta onneksi kävin uudemman kerran, ja kun alennus lupasi puoleen hintaan, tämä kaunokainen pääsi keittiötä piristämään. Jostain on tullut tämä yhtäkkinen punainen sävähdys sisustukseen, Ikean hedelmäkorikin laskeutui kaapin päältä aitiopaikalle.

En kyllä tiedä raaskiiko tuon laudan päällä oikeasti leikata mitään. Voi olla, että en paljasta oikeaa käyttötarkoitusta kenellekään. Täällä on nimittäin välillä aika rouheaa veitsenkäyttöä havaittavissa.
I haven't bougt many things from January sales, but this Marimekko chopping board was just begging to go home with me. I finally had to cave when the sale percent had gone down to -50%. Loving the little red splash of color in our kitchen. The wire bowl is an earlier purchase from Ikea and it also found a place in the kitchen.

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia ja värejä. Tuo punainen ja harmaa sovivat hyvin yhteen.
    Mä luulen kans, et jos mulla oli kaunis leikkuulauta, jäisi se kyllä johonkin muuhun tarkoitukseen, kuin siihen leikkaamiseen =)
    Nuuka kun olen...

    VastaaPoista
  2. Tanja, minäkin tykkään harmaasta (mustan ja valkoisen lisäksi) sisustusvärinä, siihen käy moni väri yhteen. Joo, voipi olla, että raaskin enintään jonkun leivän voidella tuon laudan päällä :)

    VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!