lauantai 4. tammikuuta 2014

Kierrätyskeskuksen aarre

Tykkään käydä kierrätyskeskuksessa silloin tällöin, sillä siellä on mielenkiintoiset valikoimat ja hinnat ovat kohtuulliset. Kävin välipäivinä kierroksella ja Nekalan kierrätyskeskuksesta löytyi tämä hedelmäkori. Tykkään designin yksinkertaisuudesta: puukeppejä ja nahkanarua. Lisäksi tämä taittuu kokoon. Kassalla kierrätyskeskuksen heppu katsoi kokoamaani pinoa (myös hieno tarjotin ja pieni tuikkukuppi, esittelen ne myöhemmin) ja otti kaikesta yhteensä kaksi euroa. Score!

P.S. Ja olenko vielä kertonut, että aion ryhtyä eläkkeellä kirpparivakkariksi, joka kiertää ympäri Pirkanmaata ja tapaa tuttuja kirpputoreilla. Niitä papparaisia ja mummeroisia näkee aina välillä, vaihtavat kuulumisia ja vinkkaavat toisilleen uudesta peräkonttitapahtumasta.

 


Occasionally I like to go to recycling centers instead of fleamarkets. They have a bit different stuff and usually at reasonable prices. I found this fruit basket (and some other cute items) for only two euros altogether. Bargain! I like the desing with wooden poles attached with leather string.

P.S. And have I told you that when I retire I'm goint to become one of those old geezers or geezerettes that circle around the fleamarkets and meet old friends. You see those regulars sometimes, thet catch up and give each other hints on the next good car boot sale.

2 kommenttia:

  1. Hieno! Mä olen myös todennut, että kirppareilta tekee parhaimmat sisustusesinelöydöt. Halpaa, yksilöllistä, ja ekologinen vaihtoehto jos tykkää vaihdella esineitä usein.

    VastaaPoista
  2. Katja, eikö vaan olekin. Kirppareilla on hyvää tavaraa, mutta Tampereella tietyillä itsepalvelukirppareilla on aika kova hintataso. Mahtavinta on tehdä muutaman euron löytöjä, eikä silloin niin haittaa, vaikka menisi pieleenkin.

    VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!