keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Nyt meni uusiksi

Täällä on kodinkohennuskausi menossa. Kohteena on ollut pikkuisen lastenhuoneen seinä numero kaksi: se on nyt maalattu (Seinä numero yksihän on tuossa kakkoskuvassa). Maalatusta seinästä tuli huippu, olen ihan innoissani, mutta otan huomenna valoisalla kuvat. Keksin myös seinille 3 ja 4 uuden tapetin, pitää vielä neuvotella rahoituspuolesta. Onneksi se on pieni huone, niin selviämme kahdella rullalla.

P.S. Lisäksi revin keittiöstä sen verran tapettia, että se on pakko nyt tapetoida uusiksi (tapetit siis odottavat jo kaapissa). Eteisessä sutaisin valkoiset jämämaalit entisen kellertävän päälle. Maali loppui kesken, mutta nyt se pitää sitten maalata kokonaan.I'm in the process of renewing the kids' room. Wall number 2 got a coat of paint today (Wall numeber one is in the second pic). And I figured what to do with walls nro 3 and 4, but it requires some financial aid to buy wallpaper. Some renovations are happening in other rooms as well: I started painting the lobby before I ran out of paint and started tearing the wallpaper in the kitchen so now I'm just forced to put new wallpaper on!

10 kommenttia:

 1. Vau kuulostaa hyvältä!!! Kuvia kuvia heti kun valmista ;)

  VastaaPoista
 2. Joo, täällä kuule puhaltaa sellaiset uudistuksen tuulet, että :) Kulmakarvat vaan kohoilevat, kun mies(väki) tulee kotiin! Huomenna kuvia!

  VastaaPoista
 3. Ootpa sä ahkerana siellä. Kuvia täälläkin odotellaan.

  VastaaPoista
 4. Johanna: Juu, nyt joku ihme energiapuuska yllätti meikäläisen :)

  Viivi: Kiitos <3

  VastaaPoista
 5. Vau!
  Ja ihana tuo vihreä hyllyn pääty!
  Mmm... minkähän värinen sun seinä on....

  VastaaPoista
 6. Tanja, just siivosin lastenhuoneen, että saan aamusta kuvat ..;)

  VastaaPoista
 7. Tuo vihreä hylly on kyllä niin hieno.
  Tuli vähän inspiraatio taas laittaa.

  VastaaPoista
 8. Ilona, hylly on kyllä kiva, mutta ei ole oikein meillä päässyt edukseen aiemmin. Seinän maalaus auttoi kyllä siihenkin.

  Marjut, olen ainakin ahkera aloittamaan :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!