perjantai 31. tammikuuta 2014

Pikkaisen magiaa

Kiitos ihanista kommenteista edelliseen postaukseen! Keittiön väripläjäyken jälkeen maistuu taas mustavalkoisempi meininki. En ole yleensä vieraillut Tampereen asematunnelin itämaisessa kaupassa. Tiedättehän, siellä on kaikenlaista jännää esinettä eri puolilta maailmaa: vaatteita, hajusteita, astioita ja koruja. Ihastuin näihin pääkallokyniin, ne ovat hiukan voodoo-henkiset, ja voin sanoa, että pikkuisen positiivista magiaa nyt kaivataan tähän elämään. Onneksi pääsen tänään tapaamaan kavereita ja saunomaan. Yritän samalla löytää swagini, joka vaikuttaa hetkellisesti kadonneen!

 I found these skull pencils in an oriental shop near the railway station. I'm liking the voodoo vibe and to be honest, I could use some magic these days. Luckily today I get to meet my friends and go to the sauna. I will try to find my missing swag on the same trip!

6 kommenttia:

 1. Hmm..meinaatkos sitä Aurinko-nimistä liikettä? Kerran olen siellä käynyt. Viime reissulla ei ehittykään siinä poiketa, mut joku kerta uusiksi.. Kaikkee mielenkiintoista siellä on :)

  VastaaPoista
 2. Olikohan se juuri sen niminen, varmaankin, ei siellä taida olla kuin yksi sitä laatua :) Joo, on kaikkea hauskaa ja outoakin tavaraa!

  VastaaPoista
 3. Täällä uusi lukijasi...iahasteli blogiasi ja keittiön tapettia..:)

  VastaaPoista
 4. Irmastiina, kivaa! Mikään ei piristä niin kuin uudet lukijat :)

  VastaaPoista
 5. Hei,

  heitin sinua blogihaasteella, tartu ihmeessä jos et ole haastetta vielä saanut :)

  http://kaksinkaksiossa.blogspot.fi/2014/02/koti-kolmella-sanalla.html

  VastaaPoista
 6. Kiitos, Laura. Hauskaa, käynpä katsomassa!

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!