torstai 9. tammikuuta 2014

Pinnatuolit

Sain joululahjaksi tuolirahaa, sillä keittiön ikikamalat tuolit ovat jo pitkään häirinneet silmää. Mielessä olivat mustat tuolit, joko Ikeasta tai kirpputorilta, mutta toisin kävi. Nämä Askon pinnatuolit tulivat vastaan kirpparilla, enkä voinut niitä ohittaa. Hyvässä kunnossa ja maalattavissa, näin ajattelin. Sitten tuotuani ne kotiin olen itse asiassa tykästynyt niiden petsattuun punaiseen pintaan. Voipi olla, etten näitä raaski maalata. Ja voihan näille kolmelle löytää jossain vaiheessa kaveriksi pari mustaa.
I got some money to buy kitchen chairs as a Christmas present. I haven't liked our previous ones for a while. I had some black chairs in mind, either from Ikea or the flea market but as faith should have it, I bumped into these red babies at a flea market. I was thinking of painting them, but I've actually grown to like their red surface.

12 kommenttia:

 1. Onpa muutes pirtsakat tuolit. Onko ne siis petsattu? Jännän näköinen tuo pinta. Tykkään.

  VastaaPoista
 2. Joo, petsatut ovat. Jännä on myös se, miten se mieli muuttui. Ajattelin, että punainen petsaus ei ole mun juttu :)

  VastaaPoista
 3. Hienot! Mulla on kyllä joku fiksaatio noihin pinnatuoleihin ja vanhoihin nojatuoleihin. Kirjoittelinkin siitä joku kerta… kun on sekä kotona, että Tyynelässä tuoleja kymmeniä. Kahden hengen talousedda :D Kävin tänään taas sitä ryijyä etsimässä. Tällä kertaa Salon Ekocenterissä. Ei tullut sitä vastaa, mutta tuoleja olisi taas ollut ;)

  VastaaPoista
 4. Laura, mietin muitakin tuolivaihtoehtoja, mutta pinnatuolit ovat koko ajan yhtenä vaihtoehtona. Ne vaan toimii! Onko Salossa hyvät kirpparit, en ole koskaan käynyt?

  VastaaPoista
 5. On hyvät. Mun mielestä Varsinais-Suomen parhaat. Aarresaari ja Suurkirppis on mun suosikit. Radiokirpparilta löytyy joskus jotain. Ja toi Ekocentter, jossa oltiin tänään ekaa kertaa vaikutti ihan mielenkiintoiselle. Siellä oli puisia tuoleja ja muita kalusteita niin paljon, että varmaan löytyisi sopiva, jos haluaisi kunnostaa/ maalata itselleen käyttöön.

  VastaaPoista
 6. Jees, täytyypä alkaa harkita reissua sinne suuntaan. Aina välillä olen harrastanut kirpparireissailua täällä suunnalla, esim. Hämeenlinnassa on huippukirpparit.

  VastaaPoista
 7. Onpa hienot tuolit!!! Tuollaisenaankin ovat ihan loistavat! Meiltäkin löytyy paljon pinnatuoleja valkoisella värityksellä, ihania!

  VastaaPoista
 8. Viivi, minäkin tykkään. Pinnatuolit on klassikkoja, niistä kannattaa pitää kiinni. Ja erivärisiä voi yhdistellä toisiinsa!

  VastaaPoista
 9. Hämeenlinnasta samaa mieltä :)

  Jos lähdet kierrokselle, käy samalla Designhillissä katsomassa löytyykö jotain (Globe Hope, Iittala, Marimekko jne jne). Ja kahvilla (Toinen Keksi kahvila on sekä Designhillissä, että keskustassa).

  Niin ja riippuen mistä päin ajelet, niin varteenotettavia on myös Forssassa (mainitsin eilisessä postauksessa) ja Somerolla Alihinta.

  Hyviä löytöjä ja mukavaa loppu viikkoa :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos Laura, huomasin tarkemmin lukiessani, että sun postauksessahan oli juuri vinkattu kaikki parhaat paikat! Nyt alkoi matkakuume pukata :)

  VastaaPoista
 11. Ooooh, aivan ihanat, tuo pinta on minusta just tosi kaunis tuollaisenaan. Hieno löytö!

  VastaaPoista
 12. Maija, minäkin ihastun niihin päivä päivältä enemmän. Onneksi en tarttunut maalisutiin liian hanakasti :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!