perjantai 24. tammikuuta 2014

Poppanaperjantai

Luulin jo pastelli-innostukseni hiipuvan, mutta sitten tämä tuli poppanaliina vastaan kirpputorilla. No, nythän on hyvä hetki vähän keväistää poppana/ryijy-osastoa, kun ulkona paukkuu rapea 20 asteen pakkanen. Aiempi ryijyhän oli tummempisävyinen, ja se pääsee kyllä taas jossain vaiheessa seinälle.

Minulla on ollut kuuntelussa viime aikoina kaksi ihanaa suomalaista naista: Yona (Muut ohitsein liukuvat kiitäen, kuin pilvet ne liikkuu, minä en) ja Iisa (Kaikki maksaa aina liikaa, paljon enemmän kuin arvais). Sanat osuvat nyt jetsulleen. Odotan muuten innolla Iisan esikoisalbumia, joka tulee ulos viikon päästä perjantaina (myös Spotiffyssa). Hyvää melkeinviikonloppua, ihmiset!

 

  
Found this table runner from a fleamarket. I thought I was getting over pastels, but apparently not. Well, I guess it's a good time to move towards spring tones even though we still have -20 degrees celcius outside. Have a great almost-weekend, folks!

10 kommenttia:

 1. Hieno löytö! Hyvät värit, ja sopivan graafinen. Mä tein myös kivan tekstiililöydön, käsinkudotun pellavaliinan murretuissa pastellisävyissä..
  ajattelin surauttaa siitä tyynyn. Tämä viikonloppu on minun näpräys- ja sisustusviikonloppu :). Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Katja, tuo tarttui käteen, eikä lähtenyt pois ennen kassaa. Se vain tuli nyt kotiin. Sun näpräys- ja sisustusviikonloppu kuulostaa rentouttavalta! Kiva nähdä mitä kaikkea saat aikaiseksi. Viikonloppuja <3

  VastaaPoista
 3. Blogisi on uusi tuttavuus. Huomasin, että täällähän on paikoin ihanan poikamaista. Meilläkin touhuaa poikakolmikko :). Jään seuraamaan :).

  VastaaPoista
 4. No tervehdys, aina on hauska törmätä toisiin poikapataljoona-perheisiin! Kiva kun löysit tänne, minähän lähdin heti vastavierailulle :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat värit tuossa poppanassa! Onpa sulla kirpparionni! Tekispä itsekin noin kivoja löytöjä. :) Aurinkoa viikonloppuusi myös!

  VastaaPoista
 6. Saija, nyt on kyllä tosiaan ollut onnea, noi värit oi niin herkut! Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Olipas hauska poppana, raikas. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Johanna: :) Ihanaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 9. Ihanat kevätvärit!

  Ja ihana Iisa. Siinä videossa on ihan huiput ne liikkeet :D Levyä odotellessa.

  VastaaPoista
 10. Joo Iisa on ihan huippu, niin muntyylistä musiikkia. Niitä tanssiliikkeitaä pitää alkaa treenaamaan :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!