keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Ryijyä roikkumaan

Työhuoneessa on tapahtunut vähän muutoksia, vanha tapetti sai lähteä päätyseinältä, sillä huone kaipasi avaruutta. Pikkaisen kirpaisi luopua tapetista, mutta nyt seinä on paljon monikäyttöisempi ja ripustusoksanikin pääsee toisitoimiin. (Täällä se aloitti uransa korttitelineenä). Meillä noita vapaita seiniä ei liiemmälti ole, joten tälle seinälle ei nyt laiteta hyllyn hyllyä.  SPR:n Kontista bongasin kivan pikku ryijyn ja kokeilen sitä nyt ensi alkuun työhuoneessa. Ryijyjä on blogeissa ollut jo pitkään, mutta minä olen vasta pääsemässä vauhtiin!

Ennen huone näytti tältä. Kirjahylly vaihtoi paikkaa oikealle seinälle ja päätyseinä vapautui käyttöön. Aika moni vanhoista huonekaluistakin on lähtenyt jo vaihtoon: muun muassa etualalla vilahtava ruskea peilipöytä ja emma-tuoli lähtivät kiertoon ennen Amerikan reissua. Hitsi, kun tuo huone on niin kapea, että en millään meinaa saada kuvia otettua nykykalustolla. Laajakulmalinssini hajosi Amerikan temmellyksissä, oli se vaan niin kätevä tässä miniasunnossa.

I made some changes in our study, I took down the old wallpaper to give the tiny room some space. I really liked that wallpaper but one must sometimes make sacrifices to create space. So I painted the wall white and added a small rug to hang on the wall. Nice little flea market find! But I would need a fish eye lens to shoot in this tiny room, my previous wide lens broke during our American expedition. 

2 kommenttia:

  1. Moi Niina! Just tulin sisään sun blogiin ja innostuin heti ryijyjuttua lukemaan. Mäkin oon nyt vasta alkanut syttyä ryijyille, vaikka onhan noita jo näkynyt. Oon yrittänyt kirpuilta ja kierrätyskeskuksista etsiä ryijyä/ raanua joka ois mustavalkoinen. Ei oo tärpännyt vielä. Tuossa sun ryijyssä on ihanan selkeä kuvio ja kauniita värit :)

    VastaaPoista
  2. Moi Laura! Minäkin olen kirppujen ryijyjä käynyt läpi, mutta yeensä ovat vähän tunkkaisia väreiltään (ja tuoksuiltaan) tai kuviot eivät ole miellyttäneet. Tässä oli kiva graafisuus. Onnea ryijymetsästyksiin!

    VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!