torstai 16. tammikuuta 2014

Sähköshokki

Eilisessä talviauringossa räpsin menemään. Kotona olemisessa parasta on, että pääsee päivänvalolla ulkoilemaan, tiedän, että se ei ole työssäkäyville itsestäänselvyys.

Tänään olen viimeistellyt lastenhuoneen muutosta ja onnistuin saamaan sähköiskun, tosin lievän sellaisen. Ei yhtään mukava tunne. Onneksi ei mitään vakavaa, mutta jestas että pelästyin. En siis todellakaan tee täällä mitään omatoimista sähköremppaa Puuha Pete -tyyliin vaan satuin osumaan törröttävään johtoon tapetointihommissa. Huh, lupaan olla erityisvarovainen tästä lähtien! (ja sähköt pois pääkatkaisimesta.)
 
 


Some winter shots from yesterday, we've had some lovely sunshine the past  few days. Today I've been finalizing the mini-makeover in the kids' room and managed to get an electric shock in my hand. Luckily nothing serious, but geez I got a big scare. Be cautious with those electric sockets and wires, kids. I will be more careful from now on!

4 kommenttia:

 1. Huiks, mulle kävi samoin kun keittiötä maalasin. Iskin sormeni kattolampun johtoon, mikä oli hiukka murentunut. Iski aika tuntuvasti ja meni kämppä pimeäksi. Onneksi. Oisi muuten tullut kunnon permanentti :/ Hyvä että selvisit säikähdyksellä.
  Ja mielenkiinnolla odottelen millainen muutos siellä lastenhuoneessa on tapahtunut :)

  VastaaPoista
 2. Joo, aika hui fiilis! Sähköinsinöörejä on lähipiirissä ja he tyynnyttelivät, että sellaista sattuu :O. Ja sain kuin sainkin sen lastenhuoneen mini-muutoksen aikaan, vähän tärisi kädet tämän tapauksen jälkeen..

  VastaaPoista
 3. Ihana valoisaa!
  Mielenkiintoisia yksityiskohtia!

  VastaaPoista
 4. Valo on huimaa sen harmaan jakson jälkeen, löytyy noita yksityiskohtiakin eri tavalla :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!