sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Sneak peek

Heräsin aamulla ja sanoin: "Taidan aloittaa tuota keittiön seinää". No, onneksi mieskin innostui ja saatiin hommaa kivasti eteenpäin. Meille tulee Elloksen tapetti, jonka tuossa syksyllä tilasin rapsakkaalla alennuksella. Värit sopivat meidän harmaasävyiseen keittiöömme, ja kuvio on graafinen ja samalla vähän leikkisäkin. Onpa ollut leppoisa sunnuntai remppaillessa. Viimeksi tapetoimme keittiön vajaat seitsemän vuotta sitten ja silloin siinä kesti useampi viikko saada valmista aikaan. Oltiinkin kyllä melkoisia aloittelijoita silloin. Kiva nähdä kerrankin konkreettisesti, että olen minäkin jotain oppinut!Boy, have I been busy today. I woke up and decided to start on the kitchen wall. Luckily I got some help from my man and the project moved along nicely. The last time we put wallpaper on these walls was almost seven years ago and it took weeks to get the job done. Luckily we have definitely improved on our home improvement skills from then:) Nice to see it in such a concrete way!

13 kommenttia:

 1. Ihan täydelliset värit tapetissa. Mun kevättalvivärini.

  VastaaPoista
 2. Johanna: minäkin tykkään, ensi viikolla laitan valmiista keittiöstä kuvia... Jihuu!

  VastaaPoista
 3. Ilona: Eikö vaan olekin hauska. Kevättalviväri, en ollutkaan tullut ajatelleeksi vuodenajoittain, mutta kyllä tuo kieltämättä kevättalvelta tuoksahtaa. Nuo ovat tosin tästä lähtien meidän keittiön sävyt vuoden ympäri :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hieno! Ihanat värjt ja hyvä kuvio, näyttää sopivan tilaan oikein hyvin! Näinhän se menee, tekemällä oppii, ainakin jos harjoittelee tarpeeksi :). Minä laitoin lopulta mieheni tapetoimaan olohuoneen seinän (viime kesänä), kun muutaman ensimmäisen vuodan jälkeen hermo meni niiden puskusaumojen kanssa...;)...

  VastaaPoista
 5. Katja, Ellos osaa yllättää positiivisesti. Joo, on täälläkin sadateltu puskusaumojen, vinojen seinien ja väärinleikattujen vuotien kanssa:) Nyt ehkä otettiin vähemmän paineita kuin 7 vuotta sitten ensiasunnon tuoreina omistajina...

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva tapetti. Graafisen simppeli mut silti siinä on joku jutska! Tykkään!

  VastaaPoista
 7. Piia, siinä on jokin jutska, luulen, että se ovat nuo väräjävät valkoisen viivat :)

  VastaaPoista
 8. Juu, nuo viivat on just kivan luonnolliset tuon geometrisen kuvion päällä. Ei paha tuo värikombokaan. Mä oon lämmenny enemmän ja enemmän just noille sävyille ;)

  VastaaPoista
 9. Eikä! Mäkin eilen viimeksi selailin Elloksen tapettivalikoimaa. On ne ihania ja uutta tekisi mieli. Toi tapetti on ollut mulla Pinterestissä muistissa jo jonkin aikaa. Se on upea! Mutta mutta… luulen, että mä silti kallistun johonkin mustavalkoisempaan. Jotain pitäisi selkeästi seinille saada ja pian, kun on näin pinnalla tää tunne ;)

  VastaaPoista
 10. Elloksella on kivoja, vaikka periaatteessa yhtä hintavia kuin muutkin, mutta Ellos-alennuksilla voi saada hyvää settiä. Tätä kyseistähän on harmaasävyisenäkin...Kyllä se tapetointipalo pitää nyt Laura saada sammutettua!!!

  VastaaPoista
 11. Onpa kiva tapetti! Tykkään erityisesti siitä, miten nuo valkoiset kapeat raidat rikkovat tuota tarkan geometrista kuviota. Mukavaa remppailua!

  VastaaPoista
 12. Kiitti, Maija. Saatiin aikas valmista, ja huomenna otan valoisalla kuvat lopputuloksesta :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!