maanantai 6. tammikuuta 2014

Uudet kuvut

Aaaaarg, tätä valon puutetta. Olen vaihtanut huonekalujen järjestystä, organisoinut tavaroita, maalannut seiniä ja ripustellut vaikka mitä, mutta Tampereen yläpuolelle on ilmestynyt märkä rätti, joka ei päästä valoa lävitseen. Kuvaan siis uudelleen hamassa tulevaisuudessa. Eikös maaliskuussa ole jo aika valoisaa?

Tässä siis vähiten puuroiset otokset meille muuttaneista uusista kuvuista. Olen kuolannut lasikupua jo ties kuinka kauan, mutta esimerkiksi House Doctorin pohjalliset kuvut ovat olleet liian kalliita meikäläisen kukkarolle. Tämä kaunokainen löytyi paikallisen Askon muuttomyynnistä ja pakko oli napata ale-hintainen tuote mukaan. Ne toiset kuvut ovat sitten lego-päät, jotka pojat saivat joululahjaksi. (Kröhöm, kyllä pukki tiesi mistä äippä...eikun pojat tykkää.)


 

 

No light in Finland and every picture becomes mush. So, we will get back to al sorts of decorating moves I've been making in the past few days. For now, I managed to capture these two new items that moved into our household. The glass dome was a sale find from a moving sale and those lego heads were a Christmas present for the boys. Santa sure does know what mummy...I mean the boys like.

4 kommenttia:

 1. Vitsit, meidän 6-vuotias olisi myös onnessaan tuollaisista lego-päistä (tavallinen keltainen pää meiltä jo löytyykin)! :D

  VastaaPoista
 2. Viivi, ihastuin noihin, kun vilahtivat jossain sisustusblogissa (useammassakin). Kyllä nuo pojatkin niistä kai tykkäävät, mutta minä ehkä enemmän :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavat nuo lego päät. Meillä ei vaan ole niitä tasoja minne laittaa kaikkia kivoja rasioita yms. Kamala ongelma ton lastenhuoneen lelusäilytyksen kanssa kun on kaksi ihan eri leluja käyttävää tyyppiä samoissa nurkissa :D

  VastaaPoista
 4. Piia, meillä sama. Meillä niitä on eri-ikäisiä leikkijöitä on kolme. Odotan, että parin vuoden sisään päästään edes vauvakirjoista ja duploista eroon. Pikkulegoja meillä varmaan pyörii nurkissa seuraavat kymmenen vuotta :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!