keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Vähän vaaleanpunaista

Olkkarin tauluhyllyille päätyi uusi asukas. Tämä oli taannoisen kierrätyskeskus-reissun antia, vaaleanpunaisen tarjottimen hinnaksi tuli noin 70 senttiä (sain siis kahden euron pakettidiilin). Ja tuo punasilmäinen pikku kani sekä harmaa pyramini ovat tuliaisia joistakin Oregonin pikku antiikkikaupoista. Täällä on pieni lastenhuoneen uudistus menossa, tuloksia ei ole vielä, mutta toivottavasti jo tällä viikolla!I got this cute tray from a recycling center for about 0,7 euros (I got a great bulk deal). I'm liking a ittle pink accent in my decor. The stone bunny and pyramid were finds from some Oregon antique malls. I'm currently renewing the kids' room, no results yet, but hopefully soon!

9 kommenttia:

 1. Kiva tarjotin! Hyvä murrettu pinkki sävy, selkeä kuviointi. Teet hyviä löytöjä, kun noin halvalla saat!
  Itse olen metsästänyt pyöreitä pitsiliinoja kaitaliinaa varten, ja lähes poikkeuksetta niistä saa maksaa 2-3 euroa kpl...no, ovat toki käsityötä :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana blogi ja upeita kuvia! Sait juuri uuden lukijan. :)

  VastaaPoista
 3. Katja, on minustakin jotenkin kivan moderni. Pitsiliinat ovat hinnoissaan, olen itse huomannut saman. Kuulostaa muuten ihanalta projektilta, tarvitsetko paljon niitä pitsipyörylöitä kaitaliinaan?

  VastaaPoista
 4. Nanne, kiitos ihanasta kommentista ja tervetuloa lukijaksi :)

  VastaaPoista
 5. Mahtava löytö - ja miten halvalla sen saitkaan! Nyt vasta pääsin kurkkaamaan blogiisi. Todella ihanalta näyttää ja lukijaksi ehdottomasti jään :)

  VastaaPoista
 6. Marjut, kiva kun löysit tänne :)

  Tanja: :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!