tiistai 21. tammikuuta 2014

Wonderland

Talven ihmemaa -otoksia Tampereelta Kalevasta. Kuopus pyllähti jäälle ja jäi tästä nolostuneena "nukkumaan päiväunet". Yksi sisäkuvakin mukana: pikku tuikkuastia oli kirpparilöytö 50 sentillä. Ja nyt onkin sopiva sauma toivottaa tervetulleeksi uudet lukijat ja kiittää vanhoja mukana pysymisestä! Arvostan kovasti kaikkea kanssakäymistä, jota tämän blogin kautta tulee, oli se sitten blogin seuraaminen satunnaisesti, vakkarina tai kommenttien jättäminen. Ja haaveena on, että tämän vuoden aikana sitä kanssakäymistä tulee vielä paljon lisää.
 


Some winter pics from my hometown. We have had -15 to -20 degrees celcius for some weeks now and it's beautiful outside! Winter wonderland! Shout out to all my new readers and the older ones for sticking around. You guys make it worth my while!

11 kommenttia:

 1. On kyllä niin ihanaa talvea pidellyt!

  VastaaPoista
 2. Aivan upeet talvikuvat!

  Mä mieluiten nautinkin mun talven tälleen: paisteisena ja kirkkaana suoraan tietokoneen ruudulta :)

  VastaaPoista
 3. Kiitti Laura! Joo, eikö olekin hyvä kattella kylmyyttä pikkuisen etäältä. Oletko siis kesäimmeisiä?

  VastaaPoista
 4. En oikeastaan. Kyllä mä nautin vuodenaikojen vaihtelusta. Nykyään vaan jotenkin huonommin kestää hirmukuumaa ja -kylmää. Harmittaa tuo viima ja liukkaus tuolla. Nyt olisi äkkilähdölle tarvetta ;)

  VastaaPoista
 5. Ihana yllätys löytää hyvälaatuinen ( kiinnitän aina hirveästi huomiota kuvien ja tekstin laatuun) blogi, jossa jutut ovat mielenkiintoisia ja vieläpä menevät jotakuinkin yhteen omankin tyylin kanssa! Tätä on ilo alkaa seuraamaan.

  VastaaPoista
 6. Laura: Joo, kyllä se mullakin vanhemmiten on tuo mukavuuden kaipuu kasvanut. Viime vuosi oltiin Amerikassa, joten ei saatu ollenkaan lumesta nauttia. Hehkuttelen siis menemään senkin edestä :)

  Noora Karoliina: Kiitos ihanasta kommentista, tulipa hyvä mieli. Ja tervetuloa!

  VastaaPoista
 7. Niin sininen taivas. Täällä se tuppaa olemaan aina hiukkasen harmahtava, vaikka kirkaskin päivä. Minä kyllä odotan kevättä kuin mitäkin. Kyttään netistä päivän pituuksia ja jokaista lisääntyvää sekunttia Valoa! :D

  VastaaPoista
 8. Valo on parasta, se on totta! Piia, onko siellä muuten kovia pakkasia vai lauhduttaako meri ilmastoa? Olin yhden kesän Islannissa maatilalla töissä ja ainakin tuuli koko ajan!

  VastaaPoista
 9. Joo. Tulee. Aina! ;D Mutta pakkasta on harvemmin. Alkutalvesta saattoi olla jopa 10 astetta mut nyt on ollut siinä nollassa viime ajat. Liukasta ja märkää. Ja tuulee. Niin, satuinko mainitsemaan että täällä TUUULEE! ;)

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!