maanantai 3. helmikuuta 2014

Industrial for real

Siis minähän tykkään industrial-tyylistä. Ja nyt en puhu mistään rautaputkituunauksista ja mustista metallivalaisimista, vaikka nekin ovat hienoja. Mutta ihan oikeastikin. Meikäläisellä on fiksaatio vanhoihin tehdasrakennuksiin, neuvostoliittolaisiin jättikerrostaloihin ja hylättyihin rakennuksiin. Kävimme viikonloppuna Hämeenlinnassa ja kameran muistikortille ei tarttunut yhtään mitään, paitsi nämä otokset Vanajan keksitehtaan rakennuksista ja siiloista. Vieressä on Hämeenlinnan suurkirpputori, jossa tuli tehtyä muutamat löydöt. Laitan raporttia myöhemmin.
I love industrial style, and I don't mean metal pipes and funky lighting fixtures, I'm talking about the hardcore stuff: old industrial buildings, Soviet-style apartment buildings and abandoned houses. I visited the beautiful town of Hämeenlinna last weekend and ended up only taking these pictures of a cookie factory. Next to this baby there is a big fleamarket, and I'll show you my flea finds later.

12 kommenttia:

 1. Katohan, tutut maisemat on! Suurkirpputorilla tulee käytyä aika useinkin :)Nuo siilot on kyllä komiat.

  VastaaPoista
 2. Tunnistan tuon fiksaation :D

  Makeet rakennukset!

  VastaaPoista
 3. Marjut: piti muka enemmänkin kuvata Hämeenlinnan näkymiä, mutta nämähän on niin komiat!

  Irmastiina: Eikö vaan, jokin noissa massiivisissa rakennuksissa kiehtoo.

  Laura: Onko sullakin? Missä olet bongannut parhaat hc-industrial-jutut? Minä matkustin kerran Venäjällä, siellä oli aika hulppeita rakennuksia...

  VastaaPoista
 4. Rupesin tuijottamaan näitä kuvia, näähän on Hämppälinnasta!! Ei ihmekkään kun näytti tutuilta. Toi tehdasalue on niin cool, samoin verkatehdas :)

  VastaaPoista
 5. Nää on Laura kuule juurikin Hämppälinnasta! Onko siellä verkatehdaskin, pitääpä käydä ensi kerralla...

  VastaaPoista
 6. Tuttuja maisemia :) Ja sama fiksaatio täälläkin! Muutaman vuosi sitten tarjoutui mahdollisuus vierailla Thernobylissa ja Prypjatin hylätyssä kaupungissa, ne muistot ja kuvat nostavat ihokarvat pystyyn vieläkin...

  VastaaPoista
 7. Enne, musta on niin hauskaa törmätä muihinkin tehdasrakennus-faneihin. Tuo kuulostaa tosi mielenkiintoiselta kohteelta, hui!

  VastaaPoista
 8. Ei oo totta. Just olin kommentoimassa, etten oo vielä sillä tavalla suosikkeja löytänyt, mutta vähän aikaa sitten varattiin hääpäiväksi matkaa. Sain toivoa kohteen. Thernobyl ja Prypjat syyskuussa. Eikö ookin romanttista :)

  Toivotaan, että siellä olevat kuohunnat tasoittuu ja matka toteutuu.

  VastaaPoista
 9. Huikeaa, Laura! Juuri tuollaisessa paikassa olisi mahtavaa kuvata. Toivottavasti pääsette matkaan!

  VastaaPoista
 10. Taivas on jotekin todella herkän sininen ja nuo linnut sait mukaan...
  Aika valtavia rakennelmia nuo viljasiilot!!

  VastaaPoista
 11. Tanja, ne olivat tosiaan aikas vaikuttavia!

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!