torstai 27. helmikuuta 2014

Kuala Lumpur

Hei, ihmiset! Täällä ollaan edelleen, tai siis täällä. Lähdimme reissuun niin vauhdilla, etten ehtinyt laittaa edes mitään kohta reissussa -fiilistelypostausta. Terkkuja siis lämpöisestä ja mielenkiintoisesta Kuala Lumpurista, vietämme täällä vielä jokusen hetken ennen kotiinpaluuta. Olen ollut katkeilevien nettiyhteyksien päässä, joten blogin päivitys ei ole onnistunut, mutta kiitos kommenteista ja haasteista, palaan viimeksi mainittuihin sitten kotona. Ja tervetuloa uusille lukijoille!

Nyt varoituksen sana: jos matkakuvat eivät suuremmin kiinnosta, kannattaa palata tälle kanavalle vasta maaliskuun puolella, sillä aikamoista Malesia-iloittelua on luvassa...Tässä ensimmäiset maistiaiset! Huomaan myös melkoisia vieroitusoireita, kun en ole ehtinyt lukemaan yhtään blogeja. Odotan innolla kunnon palauttavaa sessiota, viimeistään Suomessa. 
Still here, folks. Or actually, here in Malesia. We left for holiday in such a hurry that I didn't even have time to post any warning. We have been enjoying warm and interesting Kuala Lumpur for a week and still have some time here before returning home. I haven't been able to post pictures on the blog because of a slow internet connection, but crossing my fingers that i get this package out. There are plenty more pics to come so if you are not into travel photos, return to this bat channel in March!

10 kommenttia:

 1. Jes! Malesia kiinnostaa. Upeita kuvia!
  Lisää odotellessa…

  Rentoja loman viimeisiä päiviä. Nauttikaa!

  VastaaPoista
 2. Irmastiina: No niin on minustakin kiva katsella ja varsinkin ottaa :)

  Laura: Jee! Mulla on vielä teidän Israel-tunnelmatkin lukematta yhtä postausta lukuun ottamatta. Kummasti tuntuu tämä blogistanian maisema viilettävän eteenpäin, kun on reilun viikon poissa kuvioista :)

  VastaaPoista
 3. OO... ihanaa matkaa ja nautinnollisia hetkiä erilaisten ruokien parissa. Niin ja toki lämmössä =)

  VastaaPoista
 4. No ne kuule ehtii. Sä pääset sit tänne harmaaseen Suomeen istumaan koneella. Siellä kannattaa katsella jotain muuta, kun vielä voit :)

  VastaaPoista
 5. Tanja, kiitokset! Ollaan nautiskeltu ja fiilistelty olan takaa :)

  Laura: Se on muuten tosi!

  VastaaPoista
 6. Voi hitsit mikä paikka! Eih, nyt iskee matkakuume täysillä päälle. Nauttikaa täysin siemauksin :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos, Maija! Täällä nautiskellaan vielä jokunen hetki :)

  VastaaPoista
 8. Ooh! Varmasti tosi monipuolinen matkakohde. Hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 9. Maija, tämä on kyllä monipuolinen ja antoisa paikka. Ollaan lisäksi onnekkaita, kun meillä on asiantuntevat oppaat, jotka vievät suoraan niihin parhaisiin paikkoihin. Huomenna sitten jo Suomessa!

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!