maanantai 10. helmikuuta 2014

Lokki

Joskus onnistaa. Vein viikonloppuna kolme pussillista rojua ja entiset keittiön tuolit SPR:n konttiin ja tein pikkukierroksen nuorimmaisen kanssa. Tämä hauska lokkipeili oli pakko ottaa kotiin, kun maksoikin vain neljä euroa. Olohuoneen cd-kaappi (kyllä, meillä on vielä sellainen) onkin kaipaillut yläpuolelleen jotain katseenkiinnittäjää. Tämä on muuten kotimaista tuotantoa: Naantalin lasi lukee toisella puolella. Kelloista muuten huomaa, että näitä kuvia en saanut purkkiin yhdellä otolla :)

Tällä viikolla meillä seurataan olympialaisia ja pusketaan viimeiset duunit ennen ensi viikolla alkavaa kaukomatkaa. Hiukkasen olen vielä epäuskoinen, että tosiaan pääsemme toiselle puolelle maailmaa...
 

I was taking some extra stuff and extra chairs to a charity and naturally did the usual rounds as well. Ans lucky me, I found this pretty seagull for 4 euros. That's what I call a find. 

This week we are watching the Olympics on the telly and preparing for our trip to far-away lands. Can't believe that next week we will be enjoying tropical weather...

8 kommenttia:

 1. Johanna: Eikös! ;)

  Irmastiina: Tuo oli vaan pakko kotiuttaa :)

  Tanja: Minusta tuo on jotenkin veikeä, geometrinen mutta samalla vähän leikkisä!

  VastaaPoista
 2. Löytö tosiaan :). Sellainen tyyliltään "sopivasti kaikkea", eli iskee mun makuhermoon! Kuulostaapa mukavalta päästä reissuun, matkustamisen tuomilla virikkeillä elää pitkään vielä matkan jälkeenkin!

  VastaaPoista
 3. Katja: Jotain jännää modernia tuossa lokkipeilissä on. Odotan innolla reissua, tosin pitkä lento kolmen villin viikarin kanssa ei ehkä ole herkkua. Mutta ihanaa päästä kuvaamaan kaukomaille!

  VastaaPoista
 4. Hei onpa kertakaikkiaan herkku tuo peili! Miten mulla nyt iskeekin niin hermoon kaikki peilijutut. Pitäis enemmän kierrellä kirppiksiä niin saattaisi löytää jotain hauskaa. Olen jotenkin ihan ylikyllästynyt kaikkeen bulkkikamaan, mitä löytyy jokaikisestä sisustuslehdestä ja blogista. Toki meiltäkin, turha tässä on pörhistellä :-)

  VastaaPoista
 5. Tanja, kiitos kommentista. Mulla vähän sama fiilis, että samathan ne kiertää blogeissa. Välillä käy niin hauskasti, että jossain kirppistavarassa sitten yhdistyvät muodikkaat jutut, jotka tuossa ovat esim. geomterisyys ja vähän pastelliin menevät värit. Kannattaa käydä penkomassa, ehdottomasti :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!