perjantai 28. helmikuuta 2014

Luksusta kämpillä

Täällä Kuala Lumpurissa olemme asustaneet kuin kuninkaalliset. Esikoisen kummisedän ja hänen tyttöystävänsä kämpän etuihin kuuluu useampi uima-allas sekä tenniskenttä ja kuntosali. Karppiallaskin on pihassa. Kyllä kelepaa. Ollaan sitten polskuteltu menemään, kuntoiltu ja välillä nautittu lasten maksukanavien tarjonnasta. Tykkään muuten asunnon valkoisesta marmorilattiasta, isoista kuparilampuista sekä marmorisesta ruokapöydästä. Tosin huomasin myös, ettei marmori ole ehkä paras materiaali lapsiperheen keittiöön. Onneksi sirpaleet tuovat onnea.

We are enjoying our cribs in Kuala Lumpur and living like kings and queens. The apartment building has several pools, a gym and a tennis court. Even a fish pond outside. We dig it! And I really like the marble floor and big marble dining table in the apartment. On the other hand I have noticed that marble is not the best material for a family with kids, we have broken several glasses during our stay. Doesn't broken glass bring good luck, though?

10 kommenttia:

 1. Toi uima-allas on kyllä upean näköinen! Ei hassummat puitteet siis, nauttikaa ja hyvää lomaa!

  VastaaPoista
 2. Onpa hienoa! Ja upeita kuvia. Erityisesti tuo on aivan mahtava otos, missä pojan kuva heijastuu tason pinnasta :).

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia. Ja mahtavat nuo kuparinväriset lamput.

  VastaaPoista
 4. Talon puolesta on kissakin! Ja kaksi A-poikaa! Onpa kiiltävää marmoria. Liekö lakattu? Meidän tiskipöytä on marmoria, mutta huonossa kunnossa. Huokoisena siihen imeytyy jälkiä. :(
  Mutta teille sinne :))

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo mustavalkoinen kuva! Aivan valloittavan söpö. Voisi olla kiva tauluna :)

  VastaaPoista
 6. Ooooooh. Kelpaisi :)

  Siis onko tuo kuudeskin kuva sieltä asunnolta / talosta? Upea!

  VastaaPoista
 7. Katja: Termi infinity-pool tuli mulle vasta täällä tutuksi. Eli sellainen, missä uima-altaan vesi valuu laidan yli, eikä ole reunoja. On toi kyllä aikas kiva paikka uida!

  Nainen Talossa: Kiitos :) Tuo oli sellainen hetki, että äkkiä vaan kamera esiin ja räpsimään niin kauan kuin pikkumies suostui tuossa istumaan!


  Johanna: Eikö vaan, kupari on vaan niin kivannäköistä muutenkin sisutstuksessa ja noissa lampuissa sitä kupariefektiä on olan takaa!

  Irmastiina: Kiitos sinulle :)

  Rouva Papparainen: Kissapolo on joutunut kuopuksen hierontaotteiden kohteeksi :) Täällä käyttävät jotain marmorinkiillotusainetta ainakin tuon pöytäpinnan huoltamiseen.

  Laura: Kiitos! se voisi muuten tosiaan toimia taulunakin. Hmm, laitanpa korvan taakse...

  Laura: Joo, nuo kaikki ovat talolta ja sen ympäristöstä. Tämä on siis sellainen iso kerrostalokompleksi, jonka pihasta altaan laidalta on tuo mustavalkoinen otettu. :)

  VastaaPoista
 8. Mielettömän upeita kuvia! Toimisivat itsenäisinä teoksina kaikki.

  VastaaPoista
 9. Vilja: kiitos, tosi kiva kuulla!

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!