torstai 6. helmikuuta 2014

Tämä kiittää

Viime viikonlopun Hämppälinnan kirpparikierrokselta lähti kaikenmoista mukaan, ja tajusin, että tässähän on teema: sekä paidassa että purkissa täsmälleen sama kuvio. Ruutukuviohan toimii, ei siinä mitään. Purnukka on Aarikan, ei ilmaiseksi lähtenyt mukaan, mutta ei kiskurihintaankaan.

Tämä viikko on ollut niin rakkaus. Esikoisen hukkunut avain löytyi koulusta (säästöä 200-300 euroa, kun lukkoja ei tarvitsekaan sarjoittaa), sain laulaa ja soittaa bassoa kollegoiden pystyttämässä bändissä (teiniunelmat todeksi) ja pääsen peruutuspaikalle ompelukurssille (tämäkin vuosien haave, jota en ole saanut aikaiseksi). Ja kaiken tämän lisäksi ohjelmassa kässäklubi ja kasviskokkikerho laatuseurassa. Kun se elämä antaa, niin näköjään paljon kerralla. Nöyrä kiitos kaikesta, vastoinkäymisistä myös.

P.S.  R.I.P. Philip Seymour Hoffman.
 


I found a lot of items from Hämeenlinna fleamarkets last weekend and noticed that two of them shared a theme: it's plaid-time! I've received a lot of good news this week: my son found his missing key (we save around 100-300 euros), I got to sing and play base in my colleagues' band (teenage dreams fulfilled) and I got a spot in a fully booked  sewing course (Yay!). How come all the good stuff happens at once? I give humble thanks for everything, also all the hardships.

P.S. R.I.P. Philip Seymour Hoffman

6 kommenttia:

 1. Kivalta kuullostaa viikkosi...unelmien täyttymiltä päiviltä...:)

  VastaaPoista
 2. Eikös vaan Irmastiina, aika pitkä kuiva kausi on ollut, mutta nyt moni asia sujuu :)

  VastaaPoista
 3. Voi ihana sun viikkoa :) Tallenna nämä fiilikset siihen saakka, kun tulee alamäkeä. Muistat sitten, että kokonaisuudessa hyvin menee kuitenkin.

  Mikähän siinä muuten on, että noilla on tapana kerääntyä. Kaikki hyvä tai sama tulee aina kerralla.

  VastaaPoista
 4. Laura, tämä on tällaista onnellisuuden fysiikkaa, hyvät asiat tykkäävät kerääntyä lähekkäin ja luoda lisää onnea :)

  VastaaPoista
 5. Voih, aivan mahtavalta kuulosti viikkosi♥ Tuollaiset viikot on ihania! Ja kaunis on muuten tuo purnukkakin:)!!!

  VastaaPoista
 6. Viivi: Oli kyllä mahtava viikko alusta loppuun!

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!