perjantai 14. helmikuuta 2014

Tarjotinlöytö

Ruudullisuus jatkuu teemana. Kirpparilta löytyi tarjotin, joka syrjäytti edellisen vaaleanpunaisen. Seinällä on Studio Lehtorinteen tauluhyllyt, halusin metalliset ja nämä täyttivät tehtävän mainiosti. Lastenhuoneeseenkin tilasin valkoiset tauluhyllyt samaa mallia. Ruudullinen syntymäpäiväkalenteri on toiminut vain esteettisenä lisänä. Kalenterin ideana on siis merkata tärkeimmät synttärit ylös, itse olen todella harvapäinen merkkipäivien suhteen (anteeksi läheiset ja kylänmiehet). Tällä viikolla piti vihdoin merkata synttäreitä ylös, mutta huomasin, että ainakin kolme kuukautta puuttuu kalenterin sisältä. Auts, ei taida tulla onnitteluita ajallaan tänäkään vuonna...Hyvää ystävänpäivää nyt kuitenkin ihan oikeana päivänä!

P.S. Tänään tuli muuten Netflixiin House of Cardsin toinen kausi. Kevin Spacey Washingtonin politiikkakiemuroiden pahiksena!
Found another fun tray from the fleamarket. I think I have an addiction for trays...I like the metal shelves in our living room, even ordered some white ones for the kids' room.  And plaid is still rocking my world.  Today I'm going to start watching the second season of House of cards on Netflix. Kevin Spacey stars as the manipulative mind behind Washington's power plays!
Happy Valentine's day everyone!

15 kommenttia:

 1. Sull on hyvä onni kirppislöytöjen suhteen :) Tai sit silmää, kun onnistut poimimaan sekalaisen tavaran joukosta aina niin omaleimaisia, mutta selkeitä ja rennon tyylikkäitä juttuja! Hieno tarjotin, tykkään!

  VastaaPoista
 2. Kivat tauluhyllyt. Ihanaa ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Katja :) Varmaan on onneakin matkassa, mutta tuntuu että vuosien kirppistely on tarkentanut silmää, olen kyllä raahannut kaikenlaisia virheostoja matkan varrelta kotiin.

  VastaaPoista
 4. Johanna, ihanat ystikset sullekin!

  VastaaPoista
 5. Onpa kauniit nuo hyllyt ja niiden sisältö myös:)! Tuo tarjotin on ihan älyttömän hieno!

  Ihanaa ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 6. Voi vitsit mikä löytö taas :)

  Ja noi hyllyt mielyttää myös mun silmää.

  Vanhassa kodissa meillä oli niitä Ikean puisia eteisen pitkällä seinällä. Niille oli kerätty erilaisiin valkoisiin kehyksiin yksi mustavalkoinen kuva joka reissulta. Uudessa kodissa ne ei ole löytäneet paikkaansa. Mietinnät siis niiltä osin kesken.

  VastaaPoista
 7. Viivi: tuo on mun mustavalkoinen alttarini, johon ei kuopuksen puuhakkaat pikku kätöset yllä :)

  Laura: Mustavalkoiset kuvat reissuilta kuulostaa muuten hyvältä. Missäs kaikkialla olet/olette matkailleet? Onko sulla ollut blogissakin matkajutuista, voisin käydä kurkkimassa.

  VastaaPoista
 8. Just puhuin Jannen kanssa, että Tyyneläänhän ne voisi laittaa. Makuuhuoneeseen, että tulisi hyvälle tuulelle heti herätessä, jos ei muuten jo ole :)

  Nyt on tullut viime vuosina matkustettua paljon. On aikaa ollut. Blogissakin löytyy juttua (tunnisteella Matkailu) niistä paikoista missä ollaan viimeisen vuoden aikana käyty.

  VastaaPoista
 9. Joo, laita seinälle matkakuvat. Mulla ainakin matkakuvia selaillessa tulee huonona päivänä tunne, että on sitä sentään nähty ja käyty. Käynpä katsomassa sun matkajuttuja, mulla on lähinnä tuolla vanhan blogin puolella matkajuttuja Amerikasta viime vuodelta: luovasuo.blogspot.com :)

  Ja ensi viikolla lähdetään Malesiaan, jos kukaan ei sairastu (sormet ristissä...)

  VastaaPoista
 10. Ihan mielettömiä kuvia sulla oli siellä ♥

  Vanhojen matkakuvien katselu poistaa mukavasti stressiä. Muistaa miten onnellinen on ja on ollut. Toivotavasti saan ne pian esille taas.

  Mä pidän peukkuja teidän onnistuneelle reissulle ♥

  Ja lähetän terveisiä täältä Israelin auringon alta. Ylihuomenna Jordaria (Petra) ja tiistaina Jerusalem. Taas pari uutta kuvaa kokoelmiin :)

  VastaaPoista
 11. Apua, sääkö olet reissussa, mahtavaa! Ihanaa matkaa ja jään odottamaan uusia matkakuulumisia!

  VastaaPoista
 12. Meillä myös asetuttiin eilen telkkarin ääreen seuraamaan House of Cardsia, aivan huippusarja, ja johan tässä ehti kakkostuotantokautta odottaa kieli pitkällä.

  Minä olen arponut noiden Lehtorinteen ja Ikean tauluhullyjen välillä. Toisaalta metalliset olisi kivat, mutta niiden sahaaminen oikeaan mittaan voi olla hankalaa, tarvitsen nimittäin lyhyemmät kuin 50 cm. Ja yleensäkin olen sitä mieltä, että kalliimpia juttuja ei raaski alkaa tuunata, niiden pitäisi olla just sopivat. Sen sijaan niitä Ikean halpiksia vrmaan raaskii pätkiä mielin määrin ja helppoakin se on, kun ovat puiset.

  VastaaPoista
 13. House of cards on niin jännä, kieroilua potenssiin kohotettuna!

  Voipi olla Ikean hyllyt tuossa tilanteessa parempi ratkaisu. Nuo ovat vähän tyyriit, jos tosiaan pitää alkaa vielä tuunailemaan. Kyllä ne Ikeankin näyttävät tosi hyvältä, kunhan siihen saa ne omat asetelmat säädettyä :)

  VastaaPoista
 14. Tuo teidän tumma seinä on kyllä niin ihanan dramaattinen. (Vaikka edelleen pupu saattaisi pelottaa minulta yöunet tiehensä! ;)) Kaunis on taulukin.

  VastaaPoista
 15. Jutta, eikös vaan. En ole tuohon tummaan seinään kyllästynyt vaikka (jo?) puoli vuotta olen sitä katsellut. Eli luen merkiksi siitä, että oikea sävy tuli valittua. Friikkipupu tuijottelee lempeästi ;)

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!