keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Tulipahan nähtyä

Käytiin viikonloppuna Tuurissa kässäkerhon daamien kanssa. Olihan se. Ei ollut "kyläkauppa" minun makuuni, vaikka muuten reissu oli hauska irtiotto. Koko paikasta jäi sieluun vähän tyhjä olo. Varmaankin lafkan suureellinen mauttomuus on nimenomaan sen valtti. Nähtiin Vesakin, mutta ei kehdattu yhteispotrettia pyytää. Näissä kuvissa ei ole oikein mitään kaunista. Paitsi nuo kaksi puuta Keskisen Vesan talon vieressä. Niissä on jotain haikeaa.

Went to a huge store called Tuuri. There wasn't really anything pretty there. Except for those two trees next to the owners house. Luckily I had fun travel companions.

10 kommenttia:

 1. Me käydään tuolla vaan kesäisin ilmaisessa tivolissa. ;)

  VastaaPoista
 2. Pieni lintu: Se voi olla kesällä vähän värikkäämpi paikka muutenkin. Nyt oli vähän harmaata, eikä edes karavaanareita :)

  VastaaPoista
 3. Olen kerran tuolla käynyt ja se kyllä riitti. Enoikein ymmärrä, mikä tuonne ihmisä niin vetää...:)

  VastaaPoista
 4. Irmastiina, munkin piti käydä katsomassa, että mistä siinä oikein on kyse. Mutta nytpähän tiedän, ettei ehkä ihan minun paikkani..:)

  VastaaPoista
 5. On toi kyllä niin överi paikka, että hirvittää. Kahdesti käynyt. Ostamassa halpoja hiustenhoitotuotteita.

  Mulla tulee tuolla sama tunne, kuin Ideaparkissa. Jotenkin säälittää. Onko se se koko sitten… ehkä olen ollut ns. väärään aikaan paikalla, mutta melko tyhjältä hyperhallilta vaikuttaa.

  VastaaPoista
 6. Joo, ei oikein sytyttänyt. Varmaan olisi kesällä enemmän menoa ja meininkiä....mutta ei ehkä siltikään mulle. Aika tyhjää oli nytkin, kummasti se meinaa Vesa silti laajentaa lafkaansa...

  VastaaPoista
 7. Heh, kyllä se on melkoinen mauttomuuden monumentti. Pari kertaa olen käynyt siellä kun mummola on lähistöllä. Eka kerralla sain muistoksi kuvan Matti Nykäsestä :)

  VastaaPoista
 8. Jutta, mauttomuuden monumentti on osuva ilmaus. Ja jotenkin Matti Nykänen kuuluu luontevana osana tuohon kokonaisuuteen :)

  VastaaPoista
 9. Tässä lähellä joskus asunut ja silloin useasti visiteerannut. Mautonhan se on kuin mikä. Ehkä siinä pielee sen juju.

  VastaaPoista
 10. Terhi: Joo, varmaan tarkoitus on olla yliampuva. Ja varmaan on valikoiman puolesta hyvä ostospaikka lähellä asuville...

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!