sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Tyynyraikastus

Sunnuntaipäivän kunniaksi tempaisin ompelukoneella pari tyynynpäällistä isoihin sisustustyynyihin. Poppanatyynynpäälliset laitan hetkeksi varastoon. Kankaat olivat valmiiksi varastossa: mustavalkoinen Ikean kangas miellyttää yhä silmää ja se on tosi tukevaa ja hyvälaatuista. Sinisävyinen kukkakangas on joku ale-löytö, jonka alunperin ajattelin verhoiksi, mutta ei sitten sopinutkaan siihen tarkoitukseen. Meillä nuo sisustustyynyt ovat aika kovassa käytössä, kun poikaset hyödyntävät niitä tyynysotaan, temppuratoihin ynnä muihin vauhtilajeihin. Saa nähdä kauanko uudet päälliset pysyvät puhtaanvalkeina...

Eilen sain tehtyä Yhdysvaltoihin veroilmoituksen ja näyttää tulevan sieltä veronpalautusta viime vuodelta. Mainiota! Tänään katselen vielä lätkää, toivottavasti Kanada ei suomipoikaa liiaksi nöyryytä. Mukavaa viikonlopun loppua!
Made some pillow cases today to freshen up our decor. I already had the fabrics so didn't even have to buy anything. Our lads will propably put the new pillow cases to the test with pillow fights or other combat sports. We'll see how long those pillows remain white. YEsterday I finished my tax forms for the U.S. and it looks like I'm getting a refund for last year. Excellent! Today I'll be watching the hockey game between Finland and Canada. Hope those Canadians don't humiliate us too much...

12 kommenttia:

 1. Johanna ja Laura: Kiitos kaunis :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita!!! <3


  http://pienilintu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Minä olen vähän heikkona tyynyihin, siksi meillä onkin valtava läjä tyynyjä. Nyt ne eivät oikein mahdukaan mihinkään, siksi nököttävät tuossa pinossa lattialla.
  Sinunkin tyynysi ovat kauniita, tykkään kovasti tuosta kukkatyynystä.

  VastaaPoista
 4. Heippa! Blogistani löytyy haaste sinulle :)
  http://kaksinkaksiossa.blogspot.fi/2014/02/viisi-kysymysta-ja-viisi-vastausta.html

  VastaaPoista
 5. Kauniita tyynyjä. Tuo kauris tyyny on nätti, mistä se on?

  VastaaPoista
 6. Todella ihanat tyynyt! Mun pitäisi myös kaivella kangasvarastojani ja tekaista tyyny tai kaksikin:)

  Mukavaa tiistaita♥

  VastaaPoista
 7. Marjut: kiitos! Käyn kurkkaamassa:

  Laura: Kiitti haasteesta, mullahan taitaa on toinenkin haaste sulta tekemättä! Pitää laittaa hihat heilumaan :)

  Terhi: Kiitos! Kauristyyny on Ellokselta tilattu. Mulla on nuo eläintyynyt olleet kartalla, mustavalkoisistakin tykkään esimerkiksi Hobby Hallilla on ollut kivoja eläinaiheisia tyynyjä.

  Viivi: On muuten ihanan helppo projekti, tuli parissa tunnissa valmiiksi, kun surautti menemään!

  VastaaPoista
 8. Kirjailijatar: Minulla on myös heikkous tyynyihin, kuosit välillä vaihtuvat ja meilläkin ne usein ovat levällään pitkin lattioita. Tuovat kyllä niinkin kotoisuutta.

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!