keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Huristelut ja herkuttelut

Reilun parin viikon aikana olemme olleet paljon liikenteessä: on käyty ostoksilla, museossa, lintupuistossa, temppelissa ja tehtaassa. Liikenne on melko suurpiirteistä, ja mopoilijoita on paljon puikkelehtimassa autojen välissä. Ilmanlaatu on välillä välttävää, etenkin kun jossain on metsäpalo tai kun Indonesialaiset kulottavat palmuöljyplantaaseja. Kuala Lumpurissa on aamuisin ja iltapäivisin tosi ruuhkaista, mutta muuten taksien käyttäminen on helppoa ja edullista.  Täällä on paljon ostareita ja olen kolunnut emännän kanssa niitä huolella, samoin kuin etnisiä vivahteita tarjoavan Central Marketin. Ihania löytöjä on tullut tehtyä ja mahtavaa ruokaa on nautittu. Ja sitä visuaalista silmänruokaa on runsaasti tarjolla eri muodoissa, ai että!

During our two weeks in Kuala Lumpur we have been all over: shopping, to the bird park, to a temple, to a museum and a factory. The traffic is usually jammed in the mornings and afternoons, but otherwise it is easy to get around in cabs. The local way of driving is also more racy than in Finland and there are masses of motorcyclists swishing between the cars. There are a lot of shopping opportunities and I have been busy going through as many as possible with our hostess. I've gotten some lovely items, eaten well and also enjoyed all sorts of eye candy. 

5 kommenttia:

 1. Edellinen kommentoija sen jo sanoi. Tuo jätskikakku on ihana. Herkulliset matkakuvat muutenkin. :)

  VastaaPoista
 2. Jätskikakku, nam!! Hienon näkönen. :)

  http://pienilintu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Mahtavat kuvat taas :)

  Kuvissa on paljon tuttua. En ole tuolla käynyt, mutta asiat, mihin kiinnität huomiota on jotenkin samoja. Niistä välittyy tunnelma hyvin.

  VastaaPoista
 4. Laura, Nainen talossa ja Pieni Lintu: Oli minustakin tosi hauska idea jäätelökakuksi. Voisi laittaa korvan taakse joitakin tulevia juhlia varten!

  Laura: Kiitos, ihana! Hauska, että sanoit noin. Mustakin tuntuu, että joidenkin ihmisten visuaalinen ote kuvaamiseen on samanlainen kuin oma tapa nähdä maailmaa. Ja sitä omaa tapaa on myös hauska haastaa muiden kuvia katselemalla.

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!