torstai 6. maaliskuuta 2014

Lintupuisto

Huh, selvisimme kotiin elossa Malesian reissulta. Paluumatka oli pitkä ja uuvuttava, vajaan vuorokauden matkustaminen kolmen lapsen kanssa on todellakin todellakin liikaa. Mutta onneksi paluumatkaan sisältyi myös yölento ja nukkuvia poikasia. Vielä muutamat Malesia-päivitykset luvassa ennen kun taas orientoidun tänne kotoiluun sekä remppa- ja sisustuspuuhiin. Tämän päivän annos on Kuala Lumpurin lintupuistosta, jossa pääsi käyskentelemäänkin lintujen kanssa. Tykkään tällaisistakin paikoista kuvaamisen kannalta, väriä ja trooppista tunnelmaa on yllin kyllin.


We are back home after a long 24-hour journey. Phew, I don't love travelling long flights with kids (end neither do our neighbouring travellers propably). Few more Malaysia posts before returning to home decor, some home renovation projects and such. Today's shots are from Kuala Lumpur's bird park where visitors get to stroll among birds. I like these kinds of places for photo ops: lots of colour and tropical vibes!

4 kommenttia:

 1. Irmastiina: Olen kiitollisena omalla kotikoneellani blogien kimpussa. Ihanaa oli tulla kotiin. Lisäksi nuorimmainen säästi onnekkaasti kuumeilunsa viimeiselle kolmituntiselle lennolle, eikä kukaan sairastellut itse reissussa :)

  VastaaPoista
 2. Huh miten pitkä kotimatka! Onneksi selvisitte siitä ja lapset pystyi nukkumaan koneessa.

  Ihanat kuvat taas. Kauniita lintuja, vaikka ne musta olisivatkin olleet pelottavia, jos olisin ollut paikan päällä. Jotenkin kaikki siivelliset arvelluttaa.

  VastaaPoista
 3. Joo, rupesin laskemaan kuinka kauan oikein tuli matkattua kaikkinensa, ennen kuin oltiin kotiovella, ja oli tosiaan melkein se vuorokausi. Aika voittajafiilis päästä omaan kotiin sen jälkeen.

  Linnut voi kyllä joskus olla vähän jänskiä. Itseä eivät linnut oikeastaan pelota, paitsi jos joku lintu alkaa seurata tosi intensiivisesti perässä...

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!