torstai 13. maaliskuuta 2014

Majamoo

Blogeissa aina välillä pohditaan esimerkiksi haasteen muodossa, että mikäs se on kullakin sisustuksellinen heikkous. Mikä esine päätyy kerta toisensa jälkeen ostoskoriin, vaikka varsinaista tarvetta ei olisi? Minulla on niitä monta: sisustusesineissä kynttilänjalat ja tarjottimet, vaatepuolella jostain syystä liivit (en tarkoita alusvaateliivejä, vaan niitä toisia). Tarjotinkokoelma sai merkittävän lisäyksen, kun hemmottelin itseäni Finnish Design Shopin tilauksella. (Siellä on muuten perjantaihin asti kampanja, jossa jokaisesta kulutetusta 100 eurosta saa 20 euron lahjakortin). Olen ihaillut Majamoon tarjotinta siitä lähtien kun näin sen FDS:n alessa sinisenä. Nyt tuli vihdoin mahdollisuus tilata tarjotin ja kyllä tykkään edelleen. Se vaan kolahtaa!
I do have s soft spot for trays (also for candle holders and vests for some reason). I usually find them at flea markets but I have been eyeing this Majamoo-tray for a while at Finnish Design Shop. Finally I had the opportunity to indulge and order this beauty home.

8 kommenttia:

 1. Minunkin tulee hamstrattua aina vaan erilaisia tuikkuja ja kynttilänjalkoja. Ja kun on pieni lapsi kotona, niin ei niitä tule edes käytettyä kovin usein...

  En muuten löytänyt yhteystietojasi blogista. Annoin sinulle Best blog -palkinnon. Tykkään kovasti kuvistasi ja blogin kauniista ilmeestä! Jos tekee mieli jatkaa ketjua, niin postaus löytyy täältä:

  http://diaredondo.blogspot.com.es/2014/03/premio.html

  Terkuin Valenciasta,
  Ella

  VastaaPoista
 2. Hei, Ella ja kiitos tuhannesti palkinnosta, tulinpa tosi iloiseksi siitä. Mun pitää lisätä tuohon sivupalkkiin sähköposti, hyvä huomio!

  VastaaPoista
 3. Kiva asetelma!! <3


  http://www.pienilintu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Mullakin ihan sama, kynttilänjalat ja tarjottimet. Jo nyt omistan enemmän kuin laki sallii. Ja silti, monia vielä himoitsen. Ja kohdalle sattuessa, ostan. Kyllä. Minkä sitä heikkouksilleen voi. :D

  Upea tarjotin! Sopisi myös tähän talouteen. Huomasin myös ton FDS:n kampanjan, mutta koitin/koitan skipata sen. *huoah*

  VastaaPoista
 5. Pieni Lintu: Kiitos, mua inspiroisi tuohon sommitella muitakin juttuja, hyvän tarjottimen merkki! <3

  Maya: Ihanaa, että teitä on muitakin tarjotin- ja kynttilänjalka-addikteja. Mikäs tarjotin/kynttilänjalka sulla olisi seuraavana houkutuksena? Minä himoitsin Kählerin kynttilänjalkoja, niitä voisi hommata 3-4 eriväristä ja erimuotoista...

  VastaaPoista
 6. Vastavierailulla! Sinulla on tosi kiva blogi! :) Yritin liittyä lukijaksi, mutta jostain syystä se ei onnistunut? Tulenpa siis myöhemmin uudelleen. :)

  VastaaPoista
 7. Heti kun pääsin sanomaan, että lukijaksi liittyminen ei onnistunut, niin onnistuihan se! :)

  VastaaPoista
 8. Heippa Marjukka, kiitos vastavierailusta ja tervetuloa lukijaksi. Mulla oli eilen sama ongelma Bloggerin käyttäjäraadin kanssa, enkä päässyt sitä kautta sun lukijaksi liittymään. Kokeilenpa uudelleen, jos se toimisi :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!