sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Päärynää ja vaniljaa lastenhuoneeseen

Se maalisutihan on heilunut ja koko kämppä ollut hyrskyn myrskyn viime päivät. Kun äiti remppaa, hyppivät lapset pöydille. Tai ainakin levittävät omat ja muiden tavarat pitkin poikin, kun en ehdi estellä tai raivata. Nyt porukka ruotuun, sillä maalauskinkerit ovat ohi!

Maalasin siis lastenhuoneeseen lisää tuota valko-vihreää-seinää, jota jo aiemmin yhden seinän verran tempaisin. Mikähän tuo sävy on, tulee itselle mieleen päärynä- tai minttujätski. Levyhyllytapetti sai lähteä vai parin kuukauden koeajan jälkeen, se seinä meni valkeaksi. Eilen kirpparilta löysin vielä mustavalkoisen kellon poikain huoneeseen ja Darth Vader -printti löysi paikkansa tauluhyllyn vierestä. Ruman sähköjohdon korostin sinisellä sähköteipillä. Eikös se mene niin, että jos ei voi piilottaa, kannattaa korostaa. Tuo ihana värikäs maalaus on perheen 5-vuotiaan tuotantoa. Maalaus löytyi siivouksen yhteydessä ja laitoin kehyksiin.

Tällä kertaa maalasin seinät siis suoraan tapetin päälle, kun tapetit olivat riittävän tiiviisti ja tasaisesti kiinni. Nyt lastenhuoneessa on vielä yksi tapettiseinä, jota pitänee hiukan pohjatyöstää ennen kuin sen voi maalata. En ole kyllä pettynyt kertaakaan, kun olen valkaissut tätä asuntoa. Se valkoinen vaan toimii!    Makeovers in the nursery continue. This wallpaper only got a two month period on the wall and I got sick of it. White paint over it and looks good. The other walls got a green-and-white treatment. The green paint shade reminds me of pear ice cream. I also found a black-and-white clock from the flea market yesterday, the Darth Vader print found it's place on the wall and I put some blue electric tape over an ugly cord. If you can't hide it, enhance it, right? The colorful print was made by my middle child, I love the explosion of color.

18 kommenttia:

 1. Mulla oli pienenä just toi sama palikkalelu. :) Siis missä pitää laittaa oikean muotoisesta luukusta. :)


  http://www.pienilintu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, se on kyllä sellainen nostalgialelu!

   Poista
 2. Ihanan värikästä. Sähköjohtokorostus on just hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta, kiitosta. Tuo johtoteippaus oli sellainen hetken mielijohde ja toimi tosiaan aika kivasti!

   Poista
 3. Mahtavaa, että voi ihan vaan tapetin päällekin maalata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä onko kaikkien remontoinnin sääntöjen mukaista, mutta teinpä silti :)

   Poista
 4. Meillä odottaa pojan huone samanlaista käsittelyä,maalia ja tuunausta. Teillä näyttää erittäin kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti A-R :) Minä olen tuijotellut pidemmän aikaa lastenhuoneen kukkaistapettia ja päätin vain tempaista maalit päälle tällä kertaa. Tapetointikin oli mielessä, mutta varastossa oli maalia ja kukkarossa ei yhtään ylimääräistä, joten tämä toimi nyt hyvin näin. Mielenkiinnolla jään odottamaan miten teidän remppa etenee, olen käynyt blogissasi tilanneraporttia kurkistelemassa.

   Poista
 5. Hyvälle näyttää. Noi sähköjohdot näyttää myös hauskalle noin, joten samaa mieltä korostamisesta :)
  Ja voi mikä ilme kissalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, kissa oli vähän vaivaantuneen oloinen kun sitä kuvailin. Tykkäsi hengailla auringonpaisteessa ja sitten joku eukko tuli fotosessiolle! Nuo johdot ovat itse asiassa olleet maalijämien peitossa jo 7 vuotta. Edellinen asukas ei ollut maalaillessaan niitä suojannut, enkä minäkään nyt sitten enää viitsinyt. Onneksi on teippi :)

   Poista
  2. Hih. Hän on just sen näköinen, että "Älä hei viitti. Älä sano mitään."
   Paljon puhuva katse ;) Mutta kaunis eläin.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. No kiva jos välittyy sinnekin :)Tuo vanha tapetti oli jotenkin niin tunkkaisen tuntuinen, että fiilistelen täysillä uutta raikasta ilmettä.

   Poista
 7. Näyttää tosi kivalta! Ihania yksityiskohtia:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! Teidänkin raikkaat lastenhuoneet ovat olleet yhtenä inspiraationa :)

   Poista
 8. Kivan valoisaa ja avaraa! Kello näyttää hienolta mikä kello se on ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ride, kohti valoa pyrin tuossa huoneessa, kun on muuten suhteellisen pieni tila. Kello oli kirpparilöytö, Quartzin kello näyttää olevan :)

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!