keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Ripaus Malesiaa sisustuksessa

En tiedä mihin nämä Malesian matkatuomisemme loppujen lopuksi päätyvät, mutta ensi alkuun kultainen onnenkissa ja borneolainen naamio menivät lastenhuoneeseen. Kultainen kissa on ihan rihkamaa ja eipä se paljoa maksanutkaan. Sen käsi heiluu todella aneemisesti, joten saas nähdä kuinka paljon vauratta se tähän taloon heiluttelee. Onnenkissahan on usein yritysten tai kauppojen kassan vieressä tuomassa hyvää myyntiä. Posliininen onnenkissa puolestaan meni vilkuttelemaan keittiönhyllylle. Kassi oli Central Marketilta, eli Kuala Lumpurin "kauppahallista". Hinnasta tingattiin pitkään ja hartaasti, saas nähdä kestääkö kassi käyttöä. Muutama lanka siitä näyttää jo roikkuvan...


It remains to be seen where the Malaysian souvenirs will end up in our household. The wooden mask and the golden fortune cat ended up in the kids' room for now. Somehow our golden fortune cat's wave seems pretty anemic at the moment. Does that mean that there are no fortunes coming this way? The other cat is on our kitchen shelf. I bought the bag from Central market after some major bargaining. I hope this bagis actually appropriate for use, there are some threads hanging from it already!

8 kommenttia:

 1. Noi onnenkissat on kyllä jotenkin sympaattisia :)

  VastaaPoista
 2. Ilosofiaa: Tykkään aina raahata kotiin jotain "paikallisia" tuomisia. Mun parhaat tuliaiset on kuitenkin yleensä kuvat, joita saan reissussa otettua.

  Enne: Niitä oli paljon tarjolla, eivätkä toki ole yksinomaan mikään malesialainen ominaistuote. Mutta symppiksia ovat minustakin :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja tuliaisia oot löytänyt. Tuo kultainen kissa on tosi magee!

  VastaaPoista
 4. Irmastiina: Joo, otan mukaan torille ehdottomasti!

  Marjut: Kiitos :) Tuo kultainen kissa on juuri sellainen vimputin, jonka elinaika saattaa olla rajallinen. Ei tunnu kovin tukevatekoiselta. Mutta kyllä se koristeena menee sitten kun tassu lakkaa heilumasta...

  VastaaPoista
 5. Some great finds. I loved seeing all the gorgeous photos from your trip too.

  VastaaPoista
 6. Thank you Anu, and thanks for stopping by at the blog :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!