maanantai 17. maaliskuuta 2014

Sadas postaus (melkein) ja keittiön lamppu

Heissulivei, tämä  on tämä uuden blogin sadas postaus, olenpas ollut ahkera. Ja teitä lukijoitakin on jo reilussa puolessa vuodessa kertynyt useita kymmeniä eri palvelujen kautta, kiitos teille! Minulla on muuten ollut viime päivinä vaikeuksia liittyä uusien blogien lukijaksi käyttäjäraadin kautta. Onkohan kyseessä joku laajempi vika? Tätäkin blogia voi seurata tuossa ylhäällä mainittuissa palveluissa, jos käyttäjäraati on nyt alkanut ryttyillä.

Alla on keittiön "uusi" valkoinen lamppu. Löysin sen itse asiassa kaappia siivotessani. Lamppu oli ennen lastenhuoneessa ja uusi kirpputorilamppu syrjäytti sen. Onneksi muistin sen ennen suurempia lamppuhankintoja. Tämä lamppu oli ensimmäiseen vuokrakimppakämppääni ostettu ja kulkenut siis jo 15 vuotta matkassa! Edellinen "kukallinen kaunotar" sai siis (vihdoin) väistyä.

EDIT//Taitaakin olla 96. postaus, sillä Blogger laskee myös luonnokset teksteiksi. Mutta lähellä ollaan kuitenkin :)Hey guys, this is the hundreth blog post in the new blog. Boy, have I been busy. And there are dozens of you following throygh different services, thank you for tagging along! The kitchen got a "new" white lamp. Actually I found it in the cupboard. It used to be in the kids' room, but I  packed this one away for a while. What a pleasant reunion. The previous kitchen lamp had to go!

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, mies oli ihastunut tuohon kukkalamppuun, mutta minä syrjäytin sen väsytystaistelun jälkeen!

   Poista
 2. Hauska lamppu ja voi miten ihana tapetti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tuosta melko ajattomasta muotoilusta! Ja nyt se täydentää kivasti tuota mustaa lamppua...Tapettia fanitan edelleen itsekin :)

   Poista
 3. Sama juttu. En meinannut päässä lukijaksi käyttäjäraadin kautta mihinkään tänään, mutta siinä "lue tätä blogia"-painikkeen vieressä on "lisää vaihtoehtoja"-painike. Klikkasin sitä ja sen kautta homma onnistui.
  Niin ja sanonpa sen taas... ihana toi keittiön tapetti!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjut, pitääpä kokeilla sitä kiertotietä!

   Poista
  2. Joo, kiertotie toimi! Olen pari päivää pähkäillyt tuota ongelmaa, mutta onneksi on kanssasisaret!

   Poista
 4. Ihana blogi :) ja mukava kun löysit blogiini. Liittyisin lukijaksesi mutta se(kään) ei onnistu, kokeilen myöhemmin uudestaan!

  VastaaPoista
 5. Nyt vasta huomasin katsoa Marjutin viestin, eli onnistuin kiertotien kautta :)

  VastaaPoista
 6. Sanna, jee kivaa kun löysit tänne vastavierailulle! En tiedä miksi tuo käyttäjäraati on tehty niin monimutkaiseksi ja hämääväksi, vai onko tuo joku ohimenevä ongelma? Onneksi Marjutin tietotekniikkatuki toimii :D

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!