lauantai 15. maaliskuuta 2014

Tunnustus ja 10 kysymystäUn diá redondo -blogin Ella antoi minulle ihanan Best Blog -palkinnon, jolla bloggarit palkitsevat uusia tai alle 200 lukijan blogeja ja antavat samalla näkyvyyttä näille pienemmille blogeille. Suurkiitos Ellalle, tämä on ensimmäinen tunnustukseni! Käykäähän muuten katsomassa Ellan suomalais-espanjalaista blogia, jossa on huikean kauniita kuvia, sisustusjuttuja ja DIY-projekteja! Ihana uusi tuttavuus tämä blogi.

Ideana on siis vastata edellisen palkitun kysymyksiin ja luoda itse 10 uutta, kiitos Ellalle mielenkiintoisista kysymyksistä. Nyt niitä sielun ikkunoita availemaan...

 1. Mitä blogin pitäminen merkitsee sinulle?
Blogi motivoi minua tekemään valmiiksi DIY-projekteja, sisustusjuttuja ja valokuvia. Blogista on tullut enenevässä määrin sosiaalista toimintaa ja on todella hauskaa vuorovaikuttaa blogikavereiden kanssa päivittäin tai viikoittain. Ja mainiota on myös törmätä uusiin tuttavuuksiin muista maista :)
 


2. Miten blogin nimi tuli valittua?

Tykkään vastakohtaisuuksista ja paradokseista. Blogin nimi kuvastaa asuinolojamme (pieni asunto ja kauheasti poppoota) sekä elämäntilannetta, jossa touhua ja kaaostakin piisaa. Tästä sulasta mahdottomuudesta huolimatta asiat järjestyvät.

3. Kolme blogin teemaan liittyvää vierailukohdetta kotipaikkakunnallasi?
Oi, valokuvaukseen liittyen suosittelisin Tampereen koskenrantaa, vaikka siellä kosken yläjuoksulla Satakunnan sillalta avautuva maisema. Upea näkymä, johon en kyllästy koskaan.
Toinen vierailukohde on joku takuuvarma kirpputori (Radiokirppis, Sammon kirppis, SPR:n Kontti tai Bonus Kirppis). Kolmas blogin aihepiiriin liittyvä vierailukohde on Design Boulevard -sisustuskauppa, joka on visuaalinen karkki koko paikka. 

4. Kuka on vaikuttanut sinuun ihmisenä?
Sanoisin, että kolme lastani ovat vaikuttaneet eniten. He ovat paljastaneet
minulle omia heikkouksiani,  pakottaneet kerta toisensa jälkeen itsetutkiskeluun, mutta myös tarjonneet määrättömästi rakkautta.
 


5. Mitä luominen merkitsee sinulle? Luominen etenkin kuvien muodossa on elinehto ja elämäntapa. Luominen on myös itsensä jatkuvaa haastamista ja uuden oppimista.

6. Blogi jota olet seurannut jo pidemmän aikaa?

Kahden vaiheilla -blogia olen seurannut useamman vuoden ajan. Piian musta-valko-keltainen sisustus, kirpparilöydöt sekä käsityöjutut ovat pettämättömiä ja iskevät minuun. Ja sekaan mahtuu pilkahduksia perhe-elämää ja Islannin elämänmenoa.


7. Mihin kiinnität ensimmäisenä huomiota tutustuessasi uuteen blogiin?

Visuaalisuuteen ja kuviin.


8. Erikoinen paikka josta olet löytänyt hyviä käsityö/ DIY -materiaaleja?Luonto, rautakauppa, puuvaja. Erikoisin on ehkä häät: keräsin eräiden hääjuhlien päätteeksi pöydillä koristeena olleita tietokoneen näppäimiä ison pussillisen varastoon. Sittemmin luovuin näppis-kirjaimista, mutta niistä olisi voinut syntyä jotain huikeaa!9. Paras hetki tehdä luoda tai tehdä käsitöitä?
Inspiraation hetki. Kun innostus iskee, on toimittava. Silloin en juuri välitä käytännöllisyydestä vaan painan laput silmillä eteenpäin!

10. Elokuva, jonka visuaalinen ilme on tehnyt sinuun vaikutuksen?

Mainio kysymys ja suosikkeja on monia, arvostan etenkin kauniisti kuvattuja ja valokuvamaisia elokuvia. Esimerkiksi Sophia Coppolan Lost in Translationin pysähtynyt ja viipyilevä visuaalisuus tai Stanley Kubrickin 2001: Avaruusseikkailu ovat visuaalisia suosikkeja.

Itse annan tunnustuspalkinnon kolmelle blogille:  

Valokuvaaja Johanna Levomäen Photo Diaries sisältää kauniita sisustuskuvia ja matkakuviakin. Blogissa on selkeä ja tyylikäs yleisilme ja kaunis koti, joka hengittää. Suosittelen lämpimästi!

Jasmiinan 3ovi-blogi on täynnä kauniita ja pelkistettyjä sisustuskuvia, muotoilua (myös Jasmiinan omia tuotteita) ja helposti lähestyttävä kirjoitustyyli. Takuuvarmoja visuaalisia herkkuhetkiä!

Luonteenlaatuinen-blogissa Maya esittelee kauniita sisustuskuvia ja viehättävää kotiaan. Kirjoitustyyli on humoristinen ja sympaattinen, tätä blogia on kiva seurata.
Ohjeet palkituille:
 • Nimetä ja kiittää palkinnon antajaa
 • Vastata kysymyksiin ja laatia uudet
 • Antaa palkinto eteenpäin uusille tai alle 200 seuraajaa omaaville blogeille
 • Vierailla muissa palkituissa blogeissa
 • Ilmoittaa palkinnonsaajablogeille palkinnosta

Tässä minun kysymykseni heille (huh, kymmenen uuden kysymyksen miettiminen ei ollutkaan niin helppoa kuin luulin). Omani olivat jotenkin oudon naistenlehtimäisiä...;D Ei paineita palkitut, laittakaa palkinto eteenpäin, jos innostutte!
1) Mitä osa-alueet elämästäsi eivät päädy blogiin?
2) Kirja, jota et malttanut laskea käsistäsi?
3) Mieleenpainuvin matkamuistosi?
4) Mitä muuttaisit kodissasi seuraavaksi, jos raha ei olisi este?
5) Mikä on takuuvarma kevään merkki kodissasi?
6) Millon viimeksi nauroit kippurassa?
7) Keneltä haluaisit yllätysvierailun?
8) Kuka esittäisi sinua elämästäsi kertovassa elokuvassa?
9) Ikimuistoinen luontohetki?
10) Voitko jakaa jonkin lapsuusmuiston?

6 kommenttia:

 1. Oijoi, kiitos tunnustuksesta ja kysymyshaasteesta. Koitan tarttua ensi viikon aikana niihin. Jep.

  VastaaPoista
 2. Olipa mukavaa luettavaa. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Maya, ollos hyvä. Odotan innolla sun vastauksia :)

  Johanna: Kiitos, ihanat viikonloput sulle myös :)

  VastaaPoista
 4. Ole hyvä, Johanna! Olen blogisi ja kuvakielesi fani :)

  VastaaPoista
 5. Oli kiva lukea vastauksiasi Niina! Hauskaa, että löytyi kuva noista hääkoristeista! Aina pitää pitää silmät auki mahdollisten materiaalien varalta! ; )
  Kiitos paljon myös kehuista!

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!