sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Vanhat apuportaat

Kun muutimme tähän kotiin löysin vintiltä vanhat apuportaat, jotka ovat aina remppapuuhissa tulleet sisälle, mutta aina päätyneet takaisin vintille. Olen aina tykännyt portaiden vaaleanvirheästä väristä ja rosoisuudesta. Raahasin ne siis alas kokeillakseni miten ne toimivat sisustuskäytössä. Mietin myös pitäisikö ne hioa ja maalata, mutta tuo kulunut vihreä on niin kiva, että luultavasti vain käytän juuriharjaa puupinnassa.

P.S Kävin tänään lenkillä ja kahdesti ihana mummeli pysäytti minut vaihtaakseen muutaman sanan. Haluaisin myös olla 80-vuotiaana sellainen säteilevä mummeli, joka silmät tuikkien pysäyttelee vastaantulijoita turistakseen hiukan.

I found these wooden stairs in our attic when we moved in seven years ago. We have used the stairs for renovating projects (painting the ceiling for example), but this weekend I carried the stairs downstairs to see if they work for little displays. I like the faded green color and rugged look. I was thinking of sanding them down but I think I'll just scrub them a little.

P.S. I went running today and a lovely old lady stopped on two occasions to have a little chat. I want to be one of those beaming old women when I grow up!

13 kommenttia:

 1. Laura, se kyllä aina kiinnittää mun huomion kun vierailen vintillä, katsotaan jääkö nyt sisälle...:)

  VastaaPoista
 2. Minäkin tykkään! Ja jättäisin tuon kauniin rosoisen maalipinnan. Ainahan sen ehtii sitten myöhemmin maalata. Ja nyt mintunvihreä on vielä niin hot! : )

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat :) Väri herkullinen, ja sopivasti patinaa! Pirteät mummon on ihania, huokuvat sellaista "elämä on tässä ja nyt" -rauhaa

  VastaaPoista
 4. No jopa on makeat portaat! Missään nimessä ei mitään käsittelyjä, ovat täydelliset ihan tuollaisenaan :)

  VastaaPoista
 5. Ella, tuo väri on kyllä kiva ja ah, niin trendikäs! Hinkkasin vähän portaita tolulla ja tummuneet kohdat vielä kirkastuivat!

  Katja: Tiedän, että sinäkin tykkään pienestä patinasta! Mietin pirteiden mummojen kohdalla, että vaikka elämää on nähty ja varmasti vastoinkäymisiä ja menetyksiä, niin silti hehkuvat. ♥

  Enne: Päädyin samaan mielipiteeseen, raadin mielipide on julistettu oikeaksi :)

  VastaaPoista
 6. Oooooh! Väri on täydellinen. Mä myös antaisin olla noin. Toimii :)

  VastaaPoista
 7. Laura, maltoin jättää alkuperäisasuun :)

  VastaaPoista
 8. Kyllä passaa ihan just sellasenaan nuo aputikkaat.
  Kaunis ja rauhallinen värikin.

  Vanhuksista näkee monesti sellaista mitä kaipaisi itselläänkin olevan jos ikää tulee ja saa elää terveenä.
  Iloa, rauhallisuutta, kokemusta.

  VastaaPoista
 9. Eikö vaan, ja tuo väri on jotenkin sellainen mun ikisuosikkini, vaikka on nyt ihan trendivärikin.

  Noita samoja omianisuuksia minäkin arvostan monissa vanhuksissa: juurikin turha häseltäminen ja stressaaminen on poissa ja voi olla ihan rauhassa itsensä ja muiden kanssa.

  VastaaPoista
 10. Onpa ihanat portaat! Ja just ihanan herkkä vihreä väri ja mukavasti kulunut pinta! <3 Tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, itsekin tykkään niistä päivä päivältä enemmän: ) Tuossa ne jököttävät, toisaalta melko epäkäytännölliset, mutta sisustajaa ei haittaa!

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!