maanantai 10. maaliskuuta 2014

Vastaukseni on: Ruskea!

Kivaa, pääsen kotiin tultuani vastaamaan haasteisiin, onkin kiva taas suunnata ajatuksia sisustusjuttuihin pitkän reissun jälkeen. Vanha Matkalaukku -blogin Marjut sekä  Kaksin kaksiossa -blogin Laura haastoivat vastaamaan viiteen kysymykseen. Käykääpä muuten kurkkaamassa näiden naisten kivoja blogeja, jos eivät jo ole entuudestaan tuttuja. Ja tämä juttu menee nyt kierrätyskuvilla...

1. Lempivärisi sisustuksessa?
Sisustusblogien lukemisen myötä on kotimme värimaailma yhtenäistänyt, ja siirtynyt monokromaattisempaan suuntaan (Viitisen vuotta olen blogeja lueskellut ja kirjoitellutkin). Mustavalkoinen on hyvä ranka sisustukselle ja sitä voi piristää eri väreillä, millä nyt milloinkin. Yksi suosikeista on tällä hetkellä ruskea eri sävyissään: menee ripauksina niin tummana 70-luvun ruskeana  kuin pihkaisenakin ja tuohisena sävynä. 


2. Designesine / -huonekalu, joka ei ikinä tule meille
Meillähän ei oikeastaan ole design-huonekaluja ja -esineitäkin vähänlaisesti, enemmän teen löytöjä kirpputoreilta ihan hinnankin puolesta. Design-esineiden suhteen tämä nykyinen asuntomme ei ole paras mahdollinen, sillä tilat ovat pienet, eikä design-huonekalujen  (tai minkään muunkaan huonekalujen) vaatimaa avaruutta ja tilaa oikein löydy. Kartellin muovituolit eivät luultavasti koskaan tulisi muutenkaan.

3. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv.ssä
Tykkään melko epäsovinnaisista ja poliittisesti epäkorrekteista hahmoista. Esimerkiksi tanskalaisen Nolottaa-sarjan Frank ja Casper ovat niin huippuja ja noloja hahmoja. Toinen suosikki on edeltävän sarjan esikuvanakin todennäköisesti ollut Curb your Enthusiasm, jossa Larry David esittää itseään muistuttavaa hahmoa ja on nolostuttavan riemastuttava. Ja pakko mainita Game of Thrones! Aivan mieletön visuaalinen, dramaattinen ja jännittävä kokonaisuus.

4. Suosikki leivonnassa 
Aikalailla kaikki missä on suklaata ja voita riittävät määrät :) Tykkään helpoista piirakoista, kuten mustikkapiirakasta. Taikina vuokaan ja päälle mustikoita ja sokrua. Nam!

5. Viisi blogisuosikkia 
Suosikkeja on valtavasti, niitä voi tuosta blogin sivupalkista kurkistella. Mainitsenkin tässä itselleni vähän uudempia blogituttavuuksia, joihin olen aika vastikään törmännyt: napatkaa haaste, jos se ei ole jo teillä ehtinyt vierailla.

Omasohva 
Kahden kerroksen väkeä
KodinKulmia 
A-nanan
Da-daa


Answered five questions as a blog challenge: One was my favorite color in interior decor. I love black and white, but brown is one of my favorites at the moment as an accent color. 

9 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia, taasen! En olisi uskonut, mutta minullakin on hiipinyt pieniä ruskeita aksentteja ympäri kotia. Varsinkin semmoiset vanhat kuluneet ruskeat iskee kovin. Ja ruskea lasi. <3

  VastaaPoista
 2. Piia: Tuo ruskeafiilistely on kyllä jännä, justiinsa eilen ostin sellaisen tumman- ja sinapinruskean sävyisen Rörstrandin lautasen/uunivuoan. Jopa tosi likaisen sävyiset ruskeat, on se kyllä kumma ;)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa kun vastasit haasteeseen <3 Pihkanruskea on kyllä ihana. Lasisia pulloja ei voi vastustaa ja onhan niitä tullut hommattuakin jo muutama :)

  VastaaPoista
 4. Oih, kulunut 70-luvun ruskea <3 Ja sen pariksi vaaleampi, jopa sinapinkeltaiseen kallellaan oleva ruskea. Sanoinko jo, oih! :)

  VastaaPoista
 5. Marjut: Oli hauska haaste, kiitos siitä! Joo ruskea lasi on kyllä kanssa ihanaa, mulle on myös kertynyt muutamia lasipulloja kirppareilta.

  Enne: Oih, totisesti :)

  VastaaPoista
 6. Kyl on kuule taas niin kauniit kuvat :)

  Pitäisköhän mun muuten pikkuhiljaa alkaa laittamaan tähän vaan jotain toiston merkkejä, kun on joka postaukseen samat sanat ;)

  Harvempi varmaan vastaa lempiväriinsä ruskean. Mä tykkään kyllä myös. Kotona on tällä hetkellä vain puista ruskeaa (vanhoja kaljakoreja jne.) ja vähän ruskeaa lasia. Miellyttävät silmää.

  VastaaPoista
 7. Laura: Ei toiston merkkejä, elän näistä sun kommenteistasi!! :) Meillä on aika moniväristä täällä kotona, mietin myös punaista tähän vastaukseksi, kun sitäkin on jostain ilmaantunut meille. Ruskea menee mulla ripauksina, yleisesti ottaen lempiväri on ehkä enemmän jonnekin turkoosin tai harmaan suuntaan.

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!