tiistai 18. maaliskuuta 2014

Vihertää

Pikkaisen kevätvihreyttä on ilmaantunut meillekin työhuoneeseen. Viherkasveja vilisevät blogitko ovat tehneet säväyksen, vai mikä, mutta Ikeasta teki mieli saada mukaan kasveja. Meillä on ollut aina viherasukkaita, tosin mikään niistä ei ole kestänyt ikuisuuksia. Anopinkieli oli muistaakseni kaikkein kestävin tämän talouden kasveista, mutta Yhdysvaltain keikan yhteydessä luovuimme niistäkin. Viherkasveissa on kyllä jotain leppoisaa ja kodikasta, kuin karvattomia kotieläimiä.

P.S. Esittelen toivottavasti pian ompelukurssin ensimmäisen tuotoksen. Tänään aamupäivällä kävin ompelemassa muotolaskoksia ja silittämässä kovikekangasta. Illalla pääsen varmaan jo ompelemaan sivusaumoja. Luvassa myös tietoiskumainen ja opettavainen "Mitä opin ompelukurssilla" -postaus :)
 
Some green in our household. I don't know whether it's spring or all the greenery in blogs that lead me to buy some plants from Ikea. I do like plants. Usually they don't live extremely long in my care though. But I do like plants and what they say about the home owner. "This person is caring and attempts to create a homy vibe". Yes, that's me!

14 kommenttia:

 1. Meillä onkin ikean tekorehuja kun saan kaikki oikeat tapettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, ehkä munkin pitää harkita Ikean tekorehuosastoa, kun saan ensin nämä aidot hengiltä :)

   Poista
 2. Ihanat kuvat! :)
  Tuo "torvi", missä kiikkuu tuo kukka-kuva on kokonaisuudessaan kaunis. Kirppislöytöjä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Torven olen joskus tilannut Etsystä. Mulla on niitä kolme, ja voisin hyvin luopua yhdestä, jos kiinnostaa ;)

   Poista
  2. Minkä hintaisia olivat Etsystä tilattuna? :) Kiinnostaisi ehkä joo, mutta tässä kuussa alkaa sisustusrahat (tai siis kaikki rahat) olla opiskelijalla vähissä ;)

   Poista
  3. No, en muista tarkkaa summaa, mutta jos tykkäät, niin luovun edullisesti. Mulla turhaan pyörii niitä noin monta. Laita vaikka s-postia jos alkaa kutkuttaa :)

   Poista
 3. Tykkään myös viherkasveista, mutta jostain syystä ne ei viihdy meillä :) Taidan olla siinäsuhteessa liian huolimaton l. jäävät huonolle hoidolle. Kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla huolimaton hoito tai sitten liika hoitaminen. Meillä on ainakin tapettu turhan innokkaalla "hoitamisella" noita viherkasveja oikein olan takaa. Jokainen vuorollaan on kastellut ja anoppikin välillä ;)

   Poista
 4. Mukavan näköistä taas :) Mä myin tässä muuton yhteydessä innoissani jopa kaikki muut viherkasvitkin paitsi ison vanhan peikonlehden, mikä tuli muuttokuormassa taas takaisin Suomeen. Hei onko tuo kiva betoniruukkukin Ikeasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maija! Peikonlehti on tosi sympaattinen, mua kutkuttaisi vielä hankkia muutama viherkasvi ja se voisi olla vaihtoehto. Tuo betoniruukku löytyi itse asiassa kellarista, en yhtään muista mistä olen ostanut sen, mutta en Ikeasta :)

   Poista
  2. Mulla peikonlehti on ollut tosi kestävä. Monen viikon lomatkin pärjännyt kesäkuumalla ilman kastelua ja olen pilkkonut sen jo monta kertaa osiinkin, kun on kasvanut liian isoksi.

   Huomasin muuten heti Clas Ohlsonilla betonisia ruukkuja, mutta en ostanut. Täytyy ensin miettiä, että mitä laittaisi parvekkeelle kesäksi vai laittaako mitään :)

   Poista
  3. Kestävä kuulostaa erittäin hyvältä. Kiitos tuosta Clas Ohlson -vinkistä, jospa se tuleva peikonlehti tarvitsee vaikka uuden ruukun :)

   Poista
 5. Kauniit vihreät.Meillä ei nuo viherkasvit kestä ollenkaa, missähän lieneen vika ;) Mielenkiinnolla odotan ompelukurssisi satoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, Souliina. Ei meilläkään kasvit yleensä kovin kauaa elä (anopinlehti oli poikkeus). Ompelukurssin tuotos ei ihan vielä valmistunut, mutta viikon päästä teen vihdoin ne paljon puhutut sivusaumat!

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!