sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Baby's home

Onko mitään niin kaunista kuin pyöreä vauvamaha? Pääsin eilen kuvaamaan erästä ihanaa vauvamasua, jonka asukas tulee maailmaan noin kuukauden sisään. Olipa tosi mieleinen kuvaussessio, ja samaan syssyyn emäntä laittoi meikäläiselle värin päähän. Siellä sitten kampaajanviitassani vipelsin menemään kameran kanssa. Kiitos emännälle, kun saan julkaista massukuvia täälläkin!

Ilta menikin juhlatunnelmissa Näsinneulan näkötornin ravintolassa. Vietimme vanhan kaverin 40-vuotispäiviä hauskassa seurassa ja erinomaisen ruuan parissa. Ja mitkä näköalat, kun sai katsoa illan laskeutumista yläilmosta! Kameraa ei tullut bileisiin mukaan, mutta menen ehdottomasti toistekin Näsinneulaan ruokailemaan.


Is there anything as beautiful as a baby belly? I got to do a pleasant photo session taking pics of a pregnant belly. This baby is coming into the world in about a month's time! The baby's mama also did my hair in between takes. Thank you, mom-to-be, for letting me show the belly in the blog as well.

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö vaan! Oli jotenkin niin mahtava kuvaussessio ja valotuskin osui eilen kohdilleen. Ja vauvamasut on aikas visuaalisia ♥

   Poista
 2. Onpa hyviä kuvia! Piti oikein miettiä, ett' oliksnää kaikki muka meiltä :D Kiitos itsellesi kuvaussessiosta, oli kivaa! Odotan innolla muita kuvia! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki otokset oli teiltä: näin tyylikästä teillä on! Tänään kävin kuvia läpi ja paljon hyviä (ja erilaisia) löytyy. Tulkee katsomaan joku päivä!

   Poista
 3. Onpa ihana vauvamasu ja hieno kuva masusta! Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aikas ihana masu ja hauska kuvata. Kivat maanantai-illat sinnekin!

   Poista
 4. Ride, tulen näistä masukuvista kyllä itsekin hyvälle tuulelle :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!