tiistai 15. huhtikuuta 2014

Bestå ja puolikuut

Olkkarin tilanjakajana ja laskutasona toimiva Bestå on möllöttänyt melko valkoisena jokusen viikon keskellä huonetta. Blogeissakin vilisseet puolikuut innoittivat kokeilemaan kontaktimuovisia koristeita tähän kaappiin. Helppoa kuin mikä. Piirretään vain muovin paperipuolelle esimerkiksi mukin avulla puoliympyrän muotoja vierekkäin ja sitten leikataan. Kyllä tuota nyt hetkisen katselee! I did a little DIY fixing on our Ikea Bestå cupboard which is in the living room. This was a really easy fix: just draw half circles on the backside of dc-fix or other adhesive plastic. Then just cut and apply. This is a quick and easy DIY and I can change it whenever it grows weary. 

26 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, ja oli muuten maailman helpoin DIY-projekti :)

   Poista
 2. Onpa hieno. Tykkään tuosta väristä, ihme kyllä, tosi paljon! Sopii teille kuin nenä päähän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Piiaseni :) Mulla on tuo(kin) sävy ollut jo pidemmän aikaa suosiossa. Ei se ole päätynyt kovin moneen kohtaan, mutta joku tuollaisessa persikkaan vivahtavassa miellyttää. Onkohan tuolle sävylle joku nimikin....?

   Poista
 3. Onpa ihana väri! Itse mietin myös puolikuita piristämään vessan kaakeleita, mutta kaikki suunnitellut jutut kummasti vain ovat jääneet vaille toteuttajaansa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vessakaakeleita pitäisi meilläkin piristää, mutta en tiedä riittävätkö puolikuutkaan siihen hommaan. Kaakelimaali pikemminkin. Mulla on kanssa aimo lista kaikenlaisia ideoita, jotka ovat päätyneet vuosien viiveellä toteutukseen. Teet ne sitten kun aika on kypsä ;)

   Poista
 4. Vautsi, kiva siitä tuli ja herkullinen tuo väri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ostin tuon kontaktimuovin joskus Prisman paperiosastolta värinsä vuoksi, mutta en ole tätä ennen tullut käyttäneeksi. Väri on kyllä aika herkku :)

   Poista
 5. Hyvältä näyttää! Mua vähän jännittää mustasta kontaktimuovista tehty viirinauha meidän kylppärin ovessa. Se on ollu siinä jo niin kauan, että lähteeköhän ikuna pois. Ainakaan jälkiä jättämättä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Joanna :) Joo, eipä noista kontaktimuoveista tiedä, tässä kyseisessä ei liima tuntunut valtavan tarraavalta, joten toivotaan että irtoaa ajallaan ...Esim. dc-fix on mulla lähtenyt aina hyvin pois, mutta kontaktimuovithan voivat olla erilaisia.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, olin kyllä tyytyväinen, kun helppo idis onnistui :)

   Poista
 7. Se on kyllä niin, että täällä bloggerissa törmää aina vaan ihaniin uusiin blogeihin, kun jaksaa toisten blogeista niitä auki klikkailla!! Ihania kuvia täällä ja muutenkin hyvältä näyttää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruut, kiitos kauniista sanoistasi ja kiva kun löysit perille!

   Poista
 8. Kaunis ja raikas idea :) Ottaisin heti meille kans :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maija! Oli kyllä maailman helpoin tuunaus toteuttaa :)

   Poista
 9. Kylläpä tuli hieno. Mahtavaa, että näin pienellä "vaivalla" saa huonekaluun aivan uuden ilmeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ride, kiitos :) Olin itsekin vähän yllättynyt tästä muutoksen helppoudesta. Tuo Bestå oli niin vallitsevan valkoinen, että tarvitsi pientä leikkisyyttä!

   Poista
 10. Hei superhauska tuli! Dcfixailu on kyllä huippukivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja se on totisin tosi, dc-fixailu on kivaa ja tosi helppoa :)

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!