keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Herra Kääryleen kotona, osa 2

Herra Kääryleen vanhemmat ovat sisustaneet viihtyisän kodin. Emännän kanssa naureskeltiin, että on blogiseinää, blogilehtitelinettä ja blogihyllykin seinällä. On kyllä hauska nähdä blogeista tuttuja tuotteita livenä kodeissa, ja täällä ne toimivat minusta mainiosti. Perhe on asunut aiemmin Japanissa, joten kivoja Japani-vaikutteita osui silmään siellä täällä. Skeittilautoja oli ripustettu portaikon seinälle koristeeksi. Tuosta Mixrack-lehtitelineestä oli pakko laittaa kaksi kuvaa, se sopii niin hienosti mustaa seinää vasten. Asukkaat ovat sydämellisiä ja positiivisia, ja sama tunnelma välittyy kodistakin!

P.S. Tänään onnistui jo 15 kilsan lenkki (Kohti puolimaratonia -projekti etenee) Nyt pitäisi vielä leipaista munkkeja ja naatiskella simaa. Oikein makoisaa vappua, hyvät ihmiset!


Part two of photos from our friends' home. They have some things that are featured a lot in Finnish blogs, (String shelf, Mixrack magazine rack, some Marimekko curtains and a black wall) and those features fitted the home cicely. They also had some Japan-inspired things from their time abroad. I  liked the skate boards on stariway wall. Some warm and positive people live here and I think it shows in the home's atmosphere!

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Samaa mieltä kodista :) Riemukasta vappua teillekin, Johanna!

   Poista
 2. Kaunista :)

  Ja toi lenkki hei. Ihan mahtavaa! Onnitteluni ♥

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä kaunista! Lenkkikunto kärsi tällä viikolla vatsataudista, mutta ehtiihän tässä ennen kesää. Eikös sullakin ollut kymppi-projekti tähtäimessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo. Mulla on lenkkikunto kärsinyt laiskuudesta :D

   Huhikuussa kävin kerran. Siis yhden kerran!
   Tällä menolla se kymppi on haave vaan.

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!