keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Kahvi, kissat, pyykit ja yksi myöhästyminen (Arkihaaste 1/5)

Kylläpä päivitystä pukkaa tänään. Sain naamakirjassa parilta kaverilta arkihaasteen, ja toteutan sen nyt täällä. Haasteetkin laitan sinne FB:n puolelle.

1. Aamu alkaa kahvilla. Me jauhamme pavuista. Miksi? En tiedä. Se on hifistelyä.
2. Kissa siirtää ruokakupin joka päivä ja monta kertaa keskelle kulkuväylää. Tähänkään emme tiedä syytä.
3. Aamukahvi juodaan kissa seurana. Tänään kahvikuppiini laskeutui kevään eka kärpänen. Huuhdoin sen vessanpöntöstä alas. Pyhä kahvihetkeni oli tuhottu.
4. Pyykit. Mistä niitä oikein tulee? Tuolta ikkunasta näkyy ihan kiva maisema, jos sinne ikinä pääsisi fiilistelemään.
5. Poika myöhästyi koulusta tänään vaatimattomat kaksi tuntia. Koulun aikataulumuutoksille peukku alas, en pysy mukana. Vappupäähine tuli kuitenkin kotiin tuliaisina.
6. Selfie-varoitus! Arkeen kuuluu, että minä heilun kameran ja luotetun salamani kanssa. Hiukset ovat pystyssä suihkun jäljiltä.In Finland everyone is doing a 5 day photo challenge themed: Everyday life. Here is day 1.
1. We like to grind our coffee from beans. Why! Dunno. It's just a cool thing to do.
2.Our cats move their bowl to the middle of the floor several times a day Why? We don't have a clue.
3. I have my morning coffee with the cat. Today a fly landed in my coffee and I flushed the bugger down the toilet. My sacred moment was ruined.
4. Laundry. Where does it come from? We do actually have a view over there, but I can never get to the window.
5. My son was 2 hours late for school today. No more changes in the timetable, thank you! Mama can't cope.
6. Selfie warning! I'm always using my camera and flash, it's an everyday thing. My hair is kinda messy, just had a shower.

6 kommenttia:

 1. Elämän makuisia kuvia :) Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä ne kyllä on. Arkikuvahaasteessa on varsinkin tuolla FB:n puolella ollut tosi hauskoja otoksia ihmisten kodeista: pyykki- ja tiskivuoria ja sohvalle rojahtaneita perheenjäseniä. Minusta on kyllä kiva nähdä sellaista arkipäiväisyyttä :) Kivat vaput sinullekin!

   Poista
 2. Kahvin ostamista papuina voisi harkita...teillä on joku uudenlainen kahvimylly?. Meillä kaksi aikuista ihmistä ja pyykkiä valtavasti...:)
  Hyvää vappupäivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on Ihan Prismasta ostettu sähkökäyttöinen kahvimylly. Papujen jauhamisesta tulee kyllä hyvä tuoksu. Hauskaa vappupäivää, Irmastiina!

   Poista
 3. Peukku kahville! Mä olen niin monesti ollut ostamassa myllyä ja sitten se on taas jäänyt. Kahvi on parasta kotona. Sen huomasin taas tänä aamuna, kun kentältä tänne hurautin. Reissuissa sitä kaipaa… Ja toinen peukku selfielle. Hiuksetkin näyttää oikein hyvälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvi on mun elämäni rytmittäjä. Ja tykkään kahvittelun sosiaalisuudesta ja arjen katkaisusta. Ajattele kuinka paljon maailmaa on parannettu kahvikupin äärellä. Kivaa, kun palasit reissusta, ehdinkin jo kaipailla sun postauksia :)

   Hiukset on nyt lyhyemmät ja toispuoleiset, vielä kaipaan sellaista kylmän vaalean sävyä, jota jossain sun selfiessä kehuin :)

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!