sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Koristellaan palmunoksia, äiti

Eilen illalla ohjelmassa oli "palmunoksien" koristelua. (Keskimmäisen päiväkerhossa oli keskusteltu niistä pääsiäisen toisista oksista). Meidän oksista tuli tänä vuonna melko hmm...monimuotoisia, mutta olipa hauskaa saada poikaset pöydän ääreen rauhallisen askartelutuokion pariin. Päämateriaaleina höyhenet ja washi-teippi. Yläkuvassa esittelyssä mainio kirpparilöytöni: kaunis kultakoristeinen maljakko kahdella eurolla. Tuossa on hienoa muotoilua, vai mitä?It's a week before Easter and for us Finns it means gathering willow branches and decorating them. Today, on Sunday the little ones go from door to door (kinda like Halloween) and get treats in exchange for their decorated branches. Do you like the gold-toned vase by the way? It only cost me 2 euros from a  flea market. Like the minimalist look of it!

14 kommenttia:

 1. Mistä tuommonen maljakko löytyi? Mielestäni näin samaisen jokin aika sitten Hmlssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli Tampereelta, Sammon kirppikseltä. Ei ole mitään tietoa merkistä tai alkuperästä, varmaan joku sarjatuotettu...?

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joo, tykään minäkin. Yksinkertaisen kaunis!

   Poista
 3. Hyvä idea nuo teipit... täytyy pistää muistiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on teemalla: "en muistanut käydä askarteluostoksilla ja mitä kaapista löytyy" ;) Mutta oli aika helppo idis. Meille tuli myös naapurista hieno silkkipaperikukilla koristeltu oksa. Sitä ideaa käytänkin sitten ensi vuonna :)

   Poista
 4. Jälleen hyvä kirppislöytö! Oksat ovat ihanan värikkäät, lapset osaavat irroitella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! En tiedä olivatko meillä lapset vai äiti innokkaampia koristelijoita, minä into pinkeänä värikoordinoin omia oksiani :D Mutta ihan hyvä väripläjäys tuosta tuli!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Ihastuin itsekin. Ensin kävelin ohi, mutta kassalle mennessä se sattui uudelleen silmään ja piti ottaa mukaan :)

   Poista
 6. Kiva löytö ja hienot oksat. Mukavaa pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! Hauskaa pääsiäistä sinnekin!

   Poista
 7. On makee maljakko ja hienot palmut! :) Meillä 3-vuotias virpoi isää päiväkodissa tekemällään vitsalla: "Hissun kissun vaapula vissun.." Minusta kuulosti ihan uskottavalta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ja selvästi tuossa on ollut joku ajatuskytkös: pajun kissat---- hissun kissun. Meillä tuo 5-vuotias poimi kissapajuja, kun päästiin palmunoksista eteenpäin. Kyllä ne käsitteet sieltä sitten oikenevat. Vaikka usein nuo pikkuväen kielikeksinnöt ovat aika osuvia ja etenkin hauskoja!

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!