keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Pelakuuta keittiössä

Vaihdoin keväisempää liinaa pöytään. Tämä pelargonia-vahaliina oli kirppislöytö monta vuotta sitten, mutta harmillisen vähän tätä on tullut käytettyä. Meillä on pakko olla keittiössä vahaliina, sillä ukot syövät melko sotkuisesti. Aika hyvinhän se tuohon passaa. Ja puulautanenkin löytyi vastikään kirpputorilta, olen hiukan heikkona kaikenlaisiin tarjoiluastioihin ja vateihin (kuten myös tarjottimiin ja kynttilänjalkoihin).

Tänään on ollut upea kevätpäivä meilläpäin, ja olen tehoja täynnä. Yksi kiva muutoskin täällä on tekeillä ja liittyy parin postauksen takaisiin laiminlyötyihin tiloihin. Sanotaanko, että jatko-osaa pukkaa ;)

P.S. Kasmirin Vadelmavene on muuten aika kiva biisi kevätfiiliksiin :)
P.P.S. Olisipa kiva, jos meillä olisi ihan oikea pelakuu ikkunalaudalla. Ovatkohan ne vaikeahoitoisia?
Changes our kitchen table cloth into a more spring inspired one. This is a flea market find from some years back but i haven't used it much. Now I think it suits the kitchen quite well. The wooden plate was also from the flea market, i love all sorts of trays and plates that enable little displays. We are having great spring weather here, and I am full of energy. I am working on a little home renovation project, pictures coming up soon!

10 kommenttia:

 1. Onpas kiva liina. Ja miten ihanasti auringon valo heijastuu tuossa alimmaisessa kuvassa. Valo ja kevät <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Katjuska! Valo ja kevät ovat niin ihania! Tuntuu, että voisin vaan puuhastella koko päivän, eikä väsy iske kesken kaiken :)

   Poista
 2. Onpa raikas tuo liina! Meidän parvekkeella on nyt ollut kahtena kesänä pelakuita ja ne oli kyllä helppoja! Eivät olleet moksiskaan vaikka meinasivat välillä nääntyä janoon. Kukkivat koko kesän - ja syksynkin loka-marraskuuhun asti, edelleen parvekkeella. -Kaisa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaisa, joku tuolla Facebookin puolella kommentoikin, että pelakuut ovat helppohoitosia, mutta voimakastuoksuisia. Ja siitä syystä sopivat kuisteille tai parvekkeille hyvin ;) Mun pitääkin odottaa, että saadaan jostain parveke tai kuisti!

   Poista
 3. Ihanan keväinen liina, joka sopii kivasti tapetin ja noiden pinnatuolien kanssa. Tykkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan kivasti kyllä sopivat. Vähän ajan päästä alkaa luultavasti tehdä mieli vähän taas neutraalimpaa, mutta nyt ei himmailla :)

   Poista
 4. Minäkin haaveilen keväisestä pöytäliinasta mutta käytännön syistä ei kyllä onnistu. Meidän koiranpentu mitä luultavimmin kiskoisi sen alas alta aikayksikön :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, saisiko kevätliinan kiinnitettyä pöytään sellaisilla metalliklipsuilla...? Tai sitten pitää odottaa, että pentu kasvaa hiukan :)

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!