keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Ystävän kodissa

On virkistävää käydä toisten kodeissa vierailulla. Muiden sisustusratkaisut, huonekalut ja astiat näyttävät raikkailta ja kiinnostavilta, kun niitä ei ole tuijotellut päivittäin. Ja lapsetkin tykkäävät koluta toisten lelut ja lastenhuoneet huolella. Tässä kodissa ihailin asunnon valoisuutta ja kivoja yksityiskohtia sekä erään äidin upeaa vauvamasua. Ohjelmassa oli leppoisaa rupattelua kahvikupin ääressä ja lastenhuoneen lattialla. Kyläily on niin mukavaa!I love going to other people's homes and looking at their decor with fresh eyes. Even the kids love rumaging through other children's toys and playrooms. In this apartment I admired the light, nice details and one mom's beautiful pregnant belly. We chatted around the coffee table and sat on the kid's room's floor. Such a perfect and casual afternoon.

8 kommenttia:

 1. Kyläily on suoraan sanottuna terapeuttista. Kyläreissu auttamaan jaksamaan taas arjen keskellä. Näin ainakin minä olen todennut. Kivoja kuvia olet napsinut :) Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Se on tosiaaan terapeuttista ja mielenterveyttä ylläpitävää toimintaa! Olen viime aikoina ollut kiitollinen niistä upeista ihmisistä, joita minulla on elämässä ja joiden luokse saan mennä kylään :) Hauskaa loppuviikkoa sinullekin, Jaana!

  VastaaPoista
 3. Tosi nätti koti ja kuvat myös niin raikkaita ja valoa tulvillaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koti oli kyllä kiva, siellä oli helppo kuvata :)

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!