maanantai 5. toukokuuta 2014

Eteiseen pikkurahalla

Eteisen päivitysprojekti sai muutamat loppusilaukset, kun hain Ikeasta uudet henkarit (kahdeksan kappaletta vitosella, toivottavasti kestävät käytössä), uusi pillerihattulamppu (kirpparilta kahdella eurolla) ja harmaa eteismatto (Bauhausista rullanloppu puoleen hintaan, noin 11 euroa). Valoisaksi tuota eteistä ei saa tekemälläkään, nämäkin otokset piti ottaa salaman kanssa. Mutta on se vaan jotenkin kokonaisuutena selkeämpi ja viihtyisämpi. Eteisen remppaprojektista voi lukea lisää täältä. Mietin vielä tuota kenkätelinehässäkän päivittämistä, liimalevystä saa kaikkea kivaa tehtyä. Esimerkiksi täällä oli tehty niin viimeisen päälle hienot hyllyt.

P.S. Tervetuloa uudet lukijat käyttäjäraadin, Bloglovinin ja blogien lukulistojen kautta! On niin kiva blogata, kun joku siellä ruudun toisella puolella jaksaa seurata. Mukavaa maanantaita!
Our entryway got some new details: I purchased new white hangers from Ikea (8 for 5 euros, not bad, hope they endure), a new lamp from the flea market (2 euros) and a grey entryway carpet (Bauhaus for 11 euros). I'm still dreaming of a new shelf for those shoes. You could make nice things out of wood, like they did here. The space is still pretty dark, but more organized now. Pics of the previous state of things here.

P.S. Welcome to all you new readers! I appreciate your interest and you make this whole thing worth while. Have a nice Monday!

10 kommenttia:

 1. Siistiä ja käytännöllistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On muuten yllättävän siistiä, varsinkin kun tuo tila on ollut kämppämme murheenkryyni jo vuosia :)

   Poista
 2. Tämä muutos on kyllä hyvä! Tykkään erityisesti tuosta harmaasta seinän sävystä (kas kummaa, meillä on melko lailla sama sävy eteisessä) yhdistettynä valkoiseen paneeliin. Näyttää niin raikkaalta! Meillä myös tuulikaapin (pieni koppero ennen eteistilaa) makeover menossa...ollut jo vuoden ;). Viimeinen vaihe menossa, kun sain revittyä kaapit irti, ja tarkoitus olisi laittaa just tuollaiset henkarisysteemit. Kaapit ei meillä toimi, pojat heittää takit ennemmin lattialle..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on minusta jopa vähän yllättävää, miten harmaalla saa raikkautta aikaan! Voin sanoa, että meillä tuo on toiminut hyvin, eli aikuiset laittavat takkinsa henkareihin ja lapset matalalla olevaan naulakkoon. Hyvä, että kokeilin tätä, sillä pitkään ajattelin, että kaapit olisivat ainoa siisti vaihtoehto. Luulen, että tuolla poikaväellä naulakon helppo saavutettavuus on aika tärkeää. Takit ripustamisessa ei saa olla liian montaa vaihetta ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, Irmastiina, olen itsekin tykännyt kovasti :)

   Poista
 4. Meillä Ikean henkarit olleet vuosia, ja toistaiseksi pysyneet ainakin ehjänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jes, hyvä kuulla, että pikku rahalla saa kestävää!

   Poista
 5. Hei, ihanaa, vihdoinkin pystyin kirjautua lukijaksi. Olen yrittänyt monesti, mutta kun tämä koko systeemi oli rikki pitkän aikaa :) Mutta nyt onnistuu!! :)
  Hauskaa viikkoa!!
  p.s kannatan kirppariostoksia! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aino-Kaisa, tervetuloa! Kivaa, että onnistui, mullakin tuo käyttäjäraati tökki pitkään, mutta ilmeisesti ovat jotain sille tehneet. Ihanaa viikkoa sullekin!

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!