keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Kalloa hyllylle

Kyllästyin lastenhuoneen tauluhyllyjen tuijotteluun, ne vain eivät oikein olleet käytännölliset tässä tilassa. Tauluhyllyille ei nimittäin oikein mahdu tavaraa. Onneksi Ikea auttaa. Liimapuulevyhyllyt metallikiinnikkeineen maksavat vitosen kappale. Minimalistiset ja tyydyttävät samalla raakapuukaipuutani. Nyt mahtuvat pikkuäijien tavarat esille ja pääsevät paremmin oikeuksiinsa. Metallinhohtoinen kallo oli ostos Hämeenlinnan suurikirpputorilta (voi kuinka haluaisin sinne taas!).  Lastenhuoneen seinän aiempi versio tauluhyllyineen vilahtaa täällä.I got tired of looking at the narrow poster shelves in the kids' room. The problem was that you cant fit any sttuff on those narrow shelves, and we do need more shelves for actual things. So Ikea helped me with these raw wood shelves, 5 euros a piece. Now we got to display more things in an orderly manner. The skull piggy bank was a flea find.

11 kommenttia:

 1. Toimii! Upea kallo ja ihana tuo legoukon pää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen suuri kallofani, ja onneksi pojatkin tykkäävät niistä :)

   Poista
 2. Me saatiin samainen kallo aikoinaan tuparilahjaksi, nyt se asustelee olkkarissa kunniapaikalla :) Ei hitsi, pitää kyllä päästä pian taas kiertämään Hämiksen kirpputoreja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo on minusta kyllä hieno sisustuselementti. Hämiksen kirpputorit on mun suosikkeja!

   Poista
 3. KÄÄK! Mikä kallo! Hieno ja just huikea lastenhuoneen hyllynkoriste. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEES :) Olen pitkään etsinyt jotain sisustuskalloa ja nyt löytyi lisäksi kallo, jolla on käyttötarkoitus.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Joo, olen suuri kallofani, joten pakko oli raahata kotiin asti. Itse asiassa kaksi kappalein, sillä vanhemmalla pojalla on kultainen kallo. Kovasti ovat pojat tykänneet :)

   Poista
 5. Mahtava kallo! Ja hyllyt kans. Mulla sama projekti edessä, eli lastenhuoneeseen hyllyjä. Pitää saada juurikin tavaroita ylemmäs seinille. Ja pojalle koulupöytä, kun mokoma aloittaa jo koulun syksyllä.. Jaiks! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Vedin tällaisella yksinkertainen on kaunista -linjalla. Mikäs sen parempi kuin liimapuu kun vielä halvalla saa. Oi, koulun aloitus on kyllä jännää, alkaakos se siellä samassa iässä kuin Suomessa?

   Poista
  2. Täällä mennään vuotta aiemmin kouluun. Esikoulua ei ole, joten se eka vuosi on vähän kuin harjoittelua. Kyllä jännittää. Äitiä eniten :D

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!